Sunday, November 8, 2009

hati tenang->> for 2nd paper.


bangun pagi2 , terus menyerang dapur. sediakan sarapan. menu western. spaghetti suka ati.
 kenapa suka ati?..sebab resipi main hentam ikut suka nak letak apa..
blender tomato dan bawang,
 letak skit sos cili, sos tomato, garam, gula,masukkan cendawan, kubis,
sosej dan chicken ball yg dicincang,mmg masak campak2 saja. 35 minit saja dah siap!
boleh dihidang dan dimakan secara berempat.
sian housemate sumer lapar coz tak makan nasi malam td..
sibuk gile tengok bola (kelate vs n9) sambil study..eceh,tak tengok pun bola,
cuma tengok jumlah gol pastu alih tv3 tengok
bienda berlakon cun giler la die kulit putih mulus comel sesangat!
kami tetiba mcm diet weh malam td cuma makan beberapa hirisan epal dan lai.
tp tengah mlm b4 tido sy lapar maka alas my perut
dgn segelas susu.

dah2..cerita ringkas sahaja. mahu sambung study dgn tenang,
tak mau stress2 nnti blank terus kepala otak.
esok adalah paper Dr. Salihin kesayangan cikgu2..
cikgu2 yg cantik manis mesti semua diorg dah cair subjek ni..
ceh, tetiba geng cikgu2 termention dalam blog I.
MUAHAHA!




air terjun mini..DILARANG MANDI.!



air terjun hiasan di Universiti Malaya..photoshoot dibenarkan..hehe




p/s: sy suka memasak..dan sy suka main hentam time memasak.but, paper esok tak bleh la hentam2 ni..hehe