Saturday, November 14, 2009

lelaki yg cantikk!

wujud ke lelaki cantik??. kalau lelaki ambik title cantik, takkan wanita nak ambik title handsome pulak?..haha.

lelaki cantik biasanya songsang?..huh..dun judge the book by its cover, dun judge a man by his face.
blum try blum tau..haha. but dun ever try this at home.. (????????)

lelaki cantik turn to be 'nyah'?? haa..taktau.taktau..sapa nak tau, sila buat kajian sendiri..

'nyah' lebih cantik dari wanita tulen?.. haaa..dun no..dun no...sapa nak tau, sila buat research sendiri..

contoh lelaki cantik menawan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.






ji hoo (boys over flower)





cantik bukan semestinya pada rupa paras, biarlah kecantikan lelaki itu terletak pada hati dan peribadinya.. kalau peribadi cantik, semua akan nampak cantik dan indah.

 dan yang indah itu menenangkan..
contoh wajah yg indah?

.
.
.
.
.
.





ji hoo sunbae ( boys over flower)



"kecantikan adalah hak milik setiap insan"






p/s: sakit kaki kembali..i hate tablets!


14 comments:

meo188 said...

erm... cute jg. huhuhuhu

tp mungkin die xsunat lg kot... :p

kawie2020 said...

Aku ni dah kira iras2 muka geng mata sepet.. adakah aku bleh memikat kamu? hahahahaha...

Hisham said...

muke2 budak korea ni cm nyah jer...
cntik layout baru...k la,tk cre

Shahrul Azry said...

eleh..

Fatt Chin Choy said...

ni sebab aku kata aku comel ker ni? hahaa

chokio_nia said...

OMG!!!!aku ske ji hoo..droollllll..haha

btw rajen hapdate blog..huiyooo

arque said...

lelaki cantik?ade kaa. T.T

seimura said...

huk aloh.. asyik gambo ji hoo je pe cte? ramai lg lelaki jambu yg lain. hahah..

nursarah87 said...

# meo188
ish...mana ko tau?...huu

# kawie2020
haha, silakann.....

# Hisham
cantek ek? mekacih

# Shahrul
elehhh...

nursarah87 said...

# Fatt Chin Choy
ko mmg comel..

# chokio_nia
hehe, mmg rajin..

# arque
ada la weh...

# seimura
nak ji hoo jugak!

sharamli said...

berat dah makcik s0rang ni....
slalu tgk cite la ni..tebawak2..

yaya said...

luv ji hoo!

i'msosupernotcool said...

dis gurl was so into korean drama..

shud i kol u drama queen?

nahh..

nursarah87 said...

# sharamli
huahua, mmg asyik tengok cter jer..

# yaya
mari berkongsi ji hoo..

# imsosupernotcool
haha, as u wish..