Saturday, November 14, 2009

ketagih berblog..?!


tetap berblog walaupun di musim final exam?..definitely its me!  macam sudah ketagih/ addicted dengan blog.. sindrom blog addict..ada ke camtu?.. dan aku tau kengkawan aku pun tetap juga baca blog aku walaupun di musim exam..thanks to kengkawan kesayangan ku..you all mmg comel sekali..siapa tak baca blog kawan dia ni mmg kurang skit tahap kecomelannya..hahaha..

gurau saja, better you all baca buku drpd baca blog aku, dan better ko pi tanda buku2 skolah anak murid ko drpd baca blog yg ko tak suka..(ayat apa ni kenapa ada watak cikgu plak?)..hahahaha..

kengkawan rumah sedang memasak dengan kencang didapur, aku buat taktau saja menghadap laptop dan  menaip ntah apa2..tak apa,  yg memasak di dapur dapat pahala, dan yg berblog di ruang tamu dapat makan sekejap lagi..kahkah. sorry to my horsemate (woi bukan horsemate lah)..baiklah, guna bahasa inggeris tak pakar, guna saja bahasa melayu, (kawan serumah)..penat sidang dewan rakyat bertekak pasal pemansuhan penggunaan b.i, now dah mansuh, maka jom guna bahasa melayu..kempen apa ni cam tetiba je?..

sapa kat sini ketagih berblog/ ketagih baca blog?tak apa kalau ketagih...tak dosa, tapi jgn sampai kau ketagih sampai tahap gaban..tahap gaban tu cam mana?..scroll down..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




berblog dalam jamban.!




p/s: makan tengah hari, kawan serumah masak begedil...sapa taktau begedil pi tanya pakcik google.

14 comments:

kawie2020 said...

aku x ketagih berblog tapi aku selalu menaip n3 dalam tandas... idea byk waktu tu.. hahahahaha..

..::..ein..::.. said...

saya....saya tau ape itu begedil...kih2...sungguh sedap mkn dgn nasi panas2...wat comey2...leh mkn gitu je...

sharamli said...

a'a kn..
0rg p0n cmtu gak..lagik nak dekat final lagik ketagih nk bkk bl0g wal-pun dh campak lappy ja0h2..k0n0n la...

bl da abeh paper..xde mud lak nk layan bl0g..mcm ap tah kn...hu3

mamai said...

perh melampau tu...

pakcik kordi said...

wowie!!gila ketagih!berak sambil berblogging!manyak syok maa!!plis plis plis!kamu jgn nakal!!kah kah kah!!!!aiks...layout bru lg waks?!

hirumi said...

bagus! blog sgt bagus! hidup blogger!

i'msosupernotcool said...

it's not u rite??
haha..

Mr . K said...

Salam....

Giler berbloging mcm mn pon, xde la sampai hasilkan entri dlm jamban...

Jamban adalah seburuk2 tempat...syaitan punya kediaman tue...

hans said...

hahahah
aku rasa kalau toilet umah aku besar n ada wireless sambil berak pun leh main FB
haha

seimura said...

hish.. sungguh menggelikan gambar itu.. yucks..

joegrimjow said...

haha
cam cam

ni dipanggil GB

nursarah87 said...

# kawie2020
huh, idea mencurah dlm toilet??..
patutla n3 ko kreatif semuanya....

# ein
nasib baik tau begedil

# sharamli
tu namanya dugaan..huahua

# mamai
mmg melampau..hehe

# pakcik kordi
sy tak nakal la pakcik..hehe

nursarah87 said...

# hirumi
hehe, hidup my commentators!

# i'msosupernotcool
its not me laa! haha

# Mr.K
wslm. err, sy tidak begitu..

# hans
ketagihan FB terlampau ko nih

# seimura
gambar dr internet..haha

# joegrimjow
GB? gILA bLOG ke Joe?

Fatt Chin Choy said...

giler bau blog dia