Monday, November 9, 2009

gandaan 11...

cakap pasal bezday...menjelang usia 22, CEH..I countdown nih..muahaha..22 adalah gandaan 11.sifir 11..senang je kan?.tetiba teringat masa2 sy berumur 11 tahun..siapa lah sy ketika itu, cuma budak baru yg comot malah kaki bangku..segala jenis sukan I mmg failed..balapan ke, bola ke, I cuma juara sorak aje, kahkah..ceh, nape tetiba cakap pasal kesukanan?..err,ada yg manisnya ketika sy berusia 11 tahun, I admire ngan olahragawan skola..mana ntah olahragawan tu rite now..(ceh padahal sy sangat tau dimana dia rite now.)..secret admire membalas perasaan mmg manis untuk dikenang..cukup2..dah janji tak mahu bukak story pasal dia lg..so..tutup cerita..

siapa sy di usia 11x2?..weh korang kalau math gandaan 11 pun tak mau kira jugak lbh baik berasa malu ngan adik I yg darjah satu..muahaha!

sekarang sy bukan lg budak comot..(dulu comot2 pun diminati jugak)..rite now dah tak comot takda plak market..macam mana ni?..tetiba I macam desperate..eh, sumpah tidak! hanya kata2 dalam ati je tu..huhu. sy masih single di usia menjelang 2 kali gandaan 11..bangga weh masih single..(padahal I lagi rasa bangga kalau di usia ni I dah kawin)..muahaha! hormon secara tetiba tak dapat dikawal..dan di usia ini sy masih seorang anak abah dan emak yg belum mampu menyara diri sendiri..masih mintak nafkah dr parents..dan belum ada sebarang pencapaian kewangan kerana belum pernah sekali pun bekerja..malah sudah bergelar penghutang PTPTipu..comel kan bunyi PTPTipu..? ni cik asyura ajar sy sebut time 1st year..terus sy guna istilah ni sampai skrg..muahaha! tak bangga langsung lah bergelar penghutang di usia ini..sedih weh! but kira ok la sy berhutang demi membeli CIK LAPPY..maka ada gak faedahnya..lupa plak..digi cam peribadi pun guna wit pinjaman PTPTipu ni gak..huhu..dan tetiba sy terfikir untuk pasang azam baru, azam sy menjelang bezday adalah mahu mencari side income sendiri..plez doakan keberjayaanku..

11x3=?????...iaitu pada tahun 2020..agaknya siapa sy di usia itu?..sy berdoa moga di usia itu sy adalah seorang wanita berkerjaya dan isteri dan ibu kepada 3 cahayamata..muahaha, nape macam comel sangat impian sebegini? . isteri kepada siapa blum tau lg.tapi sy imagined bahawa suami sy itu tidak berkulit cerah..jengjengjeng!..soal menjadi ibu sudah pastinya menjadi seorang ibu kepada anak-anak sy sendiri..jap..I bayangkan anak semua ikut rupa I. berbunyi tamak disini tapi tak mengapa dimaafkan sebab ini kan blog AKU! so suka aku la..muahaha!

p/s: entry cam berbentuk senang ati kerana next paper lambat lg..iaitu next monday..so honeymoon jap..pakcik sy belanja aiskrim conetto n burger malam neh..sodap bah!