Monday, November 2, 2009

plan sy @ angan2..

plan selepas exam!

ceh..ada plak angan2 sebegini di musim study week..baca nota baru berapa helai dah mula berangan tentang apa nak dibuat after exam..ini adalah kerana sy sedang menahan diri drpd keluar kemana2..hanya duduk dalam bilik sepanjang hr..bila busan membaca maka mulalah main mata dgn si dinding, si tilam, si bantal dan si lappy! macam nyampah gila ngn life macam ini..actually nyampah gila ngn examination!

sy stress! maka ubat stress adalah membayangkan yg indah2, heh! indahnya bila dah abis exam, boleh jalan2..sy sudah plan awal2 nak jalan2 ngan izzani...bukan jalan ngan kereta..tapi nak explore k.l ngan menaiki bas..comel weh jenjalan naik bas..sumpah comel bila kena tekan loceng untuk turun alahai comelnya!

sy plan mahu berjalan ke 1 utama..sapa dah penah pegi 1 utama dgn bas sila emailkan info lanjut..siapa yg pernah pegi ngan kereta tak payah menyibuk nak sohseh2...org ckp mid valley lg best dr1 utama..tapi tak apa..sy mahu lihat dan nilaikan sendiri yg mana lg best..heh!

jalan untuk shopping?! oh..tidak ada plan shopping kerana bajet mmg tiada malah kering kontang..bajet yg ada hanyalah untuk isi perut sahaja..mmg cam tak best jalan2 tak beli apa2..maka sy plan mahu berhutang dgn izzani kalau tetiba sy berkenan nak beli apa2..kahkah!

sy juga plan nak ke sunway pyramid ngan menaiki bas..before ni penah lalu je..tak penah masuk dalam dia.. marilah izzani kita explorace di sana! huahua..sy mmg macam suka gila bila pergi sesuatu tempat secara pertama kali dengan usaha sendiri..(kalau org bawakkan macam tak best sangat la pengalaman tu, err melainkan kalau mr.S yg bawak pasti terus jadi best! kahkah!)..

p/s: sapa mau join sy?...due date 21/11..