Tuesday, October 6, 2009

sweet entry for my sweet sister!

fat (nama manja)

esok, 07/10/09 adalah hari bersejarah buat my younger sis-> fatimah..


kerana esok dia akan menduduki peperiksaan PMR..
so, Good Luck my dear! wish u all the best!


tarikh ini lebih bersejarah buat dia kerana dia akan menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 15!
so, Happy Birthday to you my beloved sis! may all your dreams come true!








ikhlas dari-> kekanda kamu yang sweet=>> miz sara..

14 comments:

Ries Lee said...

kirim gud luck utk adik tu yer... :)

ber_uwang said...

adik mesti bole..tengok muka aje pun tau kuat study..

selamat berjaya sweet gurl

Lionel Azry said...

kirim salam kat adik ;)

Firol said...

Salam kenal...

Org segamat jugak ke?..ada gak blogger setempat

arque said...

good luck fat!
and happy birthdy too.. ;P

azuan said...

gud luck!

Fatt Chin Choy said...

drpd aku juga yg sweet orgnya

kimisai said...

kim slm adik..

gua temoah blh???


gud lak....wat elok2..

Uruchimaru @ kf said...

oooooooooo baru ler saye taw!! hehhe

hepy besday ea =p

bUdAk kEnTaNg said...

heppy besday fat..
untung hari jadi time 1st pekse moga luck beliau arini membawa kejayaan akan dtg..insyaAllah.. :P

AbgFeroZ said...

kirim salam gud luck same adk kmu :)

ezany said...

semoga adik kamu tu berjaya.. ikut jejeak kakak dia.. hehe.. hepi besday too.. :)

nursarah87 said...

thanks a lot kepada semua yg komen entry ini dan wish good luck n epi bezday kepada adik sy..

sayang kamu semua!

Mr. Cuz said...

wah...sweetnye..hepi belated birthday...
nsib baik sek lagi..
klu x dah lame aku ngorat..haha