Monday, October 12, 2009

do assignment!

sedang sy berbungkus-bungkus menyiapkan assignment secara last minute...kak izat pulang dr rumah sepupu beliau dan membawa bersama makanan..walaupun perut sy tidaklah lapar..tp sy terliur nak buat cam mana..kak izat bawa balik laksa johor..aik!..laksa johor yg semua org kata best dan sedap kat entry yg lepas mana boleh jadi kalau sy tak try...huahua...uhurm..jam 10.30 mlm sy melantak sepinggan laksa johor...boleh abis tak sampai 10 minit...pastu cik hasni plak keluarkan kek coklat..(kak izat gak yg bawak).. adus...sian perut sy malam nie terpaksa menampung makanan secara berlebihan dek kerana nafsu makan tuan punya badan yg buas.
ok..cuba you all tengok tajuk entry tue..huahua..sy sedang wat assignment nie tapi tetap menyibuk nak post entry..kuangkuang..perangai apa ntah kalau post entry 10 minit boleh siap..kalau wat assignment berjam-jam baru dapat berapa slide sahaja...huarghh! benci gila perangai camnih...bila lah nak insaf diri nih..=p





ini dia laksa johor..erm..boleh tahan..->>



aik..dah habis la..licin pinggan tue..->>



giliran membaham kek coklat plak...->>




dah2..setakat ini je entry..jangan panjang2...gi sambung wat asignment!huahua...

p/s: wish me luck..ada presentation esok..=(



10 comments:

yaya said...

wahh,sdp woo..keliu eden tgk
btw,gd luck ye!

HonEyBuNNy said...

ha cpt2 g buat esmen...amoi...smpai licin tu...sdp benor neh..ahhahhah..............terliur r tgk kek coklat tu..huwawwawwa

{lumut} said...

adeh.silap time bace entry neh..tgh lapar la..
hehe..

all d best babe.

Ftyyhahh said...

SYGGGG gud luck yee dlm pelajaran. syg kmau :)

Uruchimaru @ kf said...

emm ni pun kire assigment utk perut nie cik muda..hehehe =p

ps:-owh kek cokelat sungguh mengiurkan

Solehah said...

good luck..makan tu penting tu utk tenaga..huhu..tambah2 time study..

abang besi said...

eii..nak!!!!bl nk mkn ngn abgbesi?

mizz saifa said...

gud luck cik muda.. do ur bestt.. nanti masa present jgn gabra2 k.. :D

joegrimjow said...

sampai bile la xsiap eseimen camtu

nursarah87 said...

*yaya*
tq wish..

*HonEyBuNNy*
mmg habit makan sampai licin..huahua

*{lumut}*
la cian...tak berniat nak menambah rasa lapar kamu..=)

*Ftyyhahh*
syg kamu jugak!

*Uruchimaru @ kf*
yes, perut sy tiap2 hari sibuk ngan assignment...huhua

*Solehah*
ye..betulbetulbetul!

*abang besi*
bila ek?..alamak..org bz la skang..huhu

*mizz saifa*
ye, mekacih..tak gabra..gumbira je..

*joegrimjow*
urmmm...lalala