Thursday, October 22, 2009

jom tengok gambar..

salam, err. rasa cam dah lama tak upload gambar byk2 dalam blog ni..huahua, asyik bercerita pasal zaman skola mesti readers pun jemu..kuangkuang..actually ada yg tak percaya bahawa cerita alam skola dlm entry2 sebelum ini adalah cerita benar, sy tak dapat nak tipu kerana ex-classmates sy dulu pun membaca blog ni jgk.. cuma ada nama yg betul dan ada nama yg diubah, itu terpulang kpd budi bicara sy sendiri..

esok adalah last day kuliah! huargh! dah abis pun sesi kuliah untuk sem ni! pantas betul masa berlalu, dan sy akan balik johor sebelum my final exam..lagipun my sis akan balik Egypt hujung bulan ni, jadi lebih baik sy luang masa beberapa hari di rumah sebelum dia balik. dan sebenarnya tujuan balik juga adalah kerana poket sy sudah kering, mau mintak nafkah from abah, mestilah from abah takkan la from husband pulak, aik! bunyi cam sudah gatal mau kawin, dan kegatalan ini adalah gara2 tadi petang sy tengok friendster kawan n view gambar wedding dia..

oklah, penat bebel, jom layan gambar..=>>



sesi sebelum presentation pada minggu lepas.



err, Dr. Sharudin sedang memberi markah.


Dewan Kuliah Melati.


cik muda Shara..



comelnya dia...



umo 11 bulan..


domino pizza, 1st time beli secara delivery..2 regular (rm32).



jengjengjeng!


sedapnya..


sy mahu pizza lagi