Sunday, October 4, 2009

open house..

walaupun keadaan kesihatan sy tak berapa bagus, (sakit tekak + sakit kepala)..tp sy tetap memenuhi undangan open house seorang teman sekampus (nafsu makan melebihi segalanya).. pukul 3ptg, sy dan kawan2 bergerak ke kl central, kami kemudiannya menaiki ktm komuter (pelabuhan klang) untuk turun di stesen Tmn Dato Harun..(kes boikot teksi)..huahua..

3.45 ptg baru tiba ke destinasi=>>rumah Wan..macam2 juadah raya disediakan, tp sy tak sampai ati nak snap gambar makanan takut readers lapo bila jengah blog ni..huahuahua..

round pertama=>

sy makan sepinggan nasi impit+sayur lodeh+sambal kacang+rendang ayam..

round kedua=>

sy makan sepinggan mee kari..

sy berjaya makan sebanyak itu kerana awal2 sy sudah sediakan perut kosong khas untuk diz open house..makan lunch jam 4ptg hgga 5ptg...mmg kenyang, siap menjamah kuih raya, kerepek raya, dan sebagainya..alhamdulillah..thank u to tuan rumah=> Wan..hehe, jom ushar gambar berkaitan..=>>>





wes entek..(bhs jawa)..


cik fiza, cik una, cik muda, cik izah..hhuhhu



Wan (tuan umah), cik izati, cik zahidah..

18 comments:

cHeRyNa PiReS said...

waaahhh...banyaknye makanan...best betul!
dahlah macam adventure je bila gi open house naik komuter ngan kawan2. skang sha dah takleh wat cenggitu lagi.

* thanks for visiting:)

Uruchimaru @ kf said...

feh cik muda upernye..

hehehe lucu arr..bhse jwe pndi jugak ea..kamu..

oke sugeng dalu ea..bye

Fatt Chin Choy said...

puas hati tuan rumah kalau tetamu makan banyak cam ko

hehe

meo188 said...

gmbar cik fiza, cik una, cik muda, cik izah mcm ahli power ranger bergabung dlm 1 gambar

mOhd irWAn said...

makan selagi termampu...

Solehah said...

syoknya dapat makan..sakit pun semua dah lupa kan..hehe..lain kali kalau nak pi open house ajak saya..

Ms.Independant said...

Wah! Mkn sakan yek.
Bahgienye! ;)

babymiLosh said...

huu~ makan2 tu satu momen yg sgt bermakna dan indah.. heeeeeeeeee~ =D

miss jane said...

wah...sedapnyaerr...!!!!

aku gi raya smlm weih..

sedapnyer satay ayam n nasi dagang kat umah dato tu...fuh...smpai hari aku terasa kesedapannya

nursarah87 said...

*cHeRyNa PiReS*
mmg advanture naik komuter, lagi2 klu waktu 'puncak'..kalah tin sardin..huhu

*Uruchimaru @ kf*
mmg daku yg paling muda antara mereka semua..huahua..tau la sket2 bhsa jawa..huhu

*Fatt Chin Choy*
yes, exactly!

*meo188*
maka power ranger merah la yang paling menyerlah! hahaha!

*mOhd irWAn*
makan selagi ada selera..hehe

*Solehah*
klu boleh sume pengunjung blog ni sy nak ajak sekali..hehe

*Ms.Independent*
mmg bahgie...huhuhu

*babymiLosh*
moment indah bg yg suka makan cam daku..uhuhu

nursarah87 said...

*miss jane*
satay?...wah..sedap2...hehe, last makan satay masa raya pertama..puas giler makan..

kuina said...

bagus tu.. sy klu ada jamuan ksongkan tangki awal2 lagi...

baru leh anjoy makan kan....

abang besi said...

kem slm kt cik muda...k...abg besi rindu dia....=)byk jgk cik muda mkn ek...lalallaaa....aii like...!!!

azuan said...

wah..
banyaknye makan huhu

Mr. Cuz said...

ni makan ke melantak ni???hehehe

arque said...

perghh..
ni kalau timbang naik 2 kg..
memang layak lah kan. ;P

nursarah87 said...

*kuina*
hehe, mmg dah lama daku mengamalkan cara begini..hehe

*abang besi*
cik muda menerima salam dr abang besi..hehe

*azuan*
ada lagi tahap 'banyaknye' dalam kamus pemakanan daku..huhu

*Mr.Cuz*
dua2 pun boleh..hehe..

*arque*
fobia nak timbang berat..last timbang bln january..hikhik

abang besi said...

terima??!!!yes!!!