Sunday, May 23, 2010

awas lelaki-lelaki Hot, kawan-kawan I minat kat you all tau.

hi semua. hai.

errr, apakah tajuk tuh, bunyi dia macam gedik ke apa. lalala. mai ceq mai nak story. kalau angpa ingat la kan. entry lelaki-lelaki Hot di alam blog part I dulu-dulu beberapa bulan lepas yang aku post tuh. sebabkan entry tu, ramaila kawan-kawan aku yang tak ada blog duk ushar blog jejaka-jejaka Hot yang bertiga tu diam-diam. mungkin sebab blog diorang memang best dan hot kowt. err.


blog pertama.. http://ariffshah.com/


masa exam tempoh hari. aku ada melepak jap bilik kawan aku kat kolej kediaman 12 UM.  time tu aku duk tengah ushar blog Fida Aishah. lepas tu kawan aku tego. "aku pernah baca la blog minah kacuk ni." eh. aku dah terpelik-pelik, mana ko dapat tau blog dia. aku rasa aku tak pernah promote pun blog Fida Aishah ni kat kawan-kawan. pastu kawan aku jawab. "ala, ada hari tu. blogger Ariff Shah buat entry pasal dia". baiklah. kawan-kawan aku pun baca blog ariff shah. ini tak lain mesti penangan entry Hot tulah. lol.





ini kat facebook lah. junior aku tanya. "kak sarah kenal ngan joe ke?, dia senior sekolah saya dulu". banyak kali kowt aku buat entry pasal joe. sekali dalam entry Hot tu. ada gak entry contest bezday. dan kontest lain. so mulalah my junior nak buat spekulasi. wakaka. takde la dik oi. kitorang kawan-kawan dalam blog aje. tapi macam dah kawan in real kan. haha.tak apa. nanti malam sambutan birthday contest joe bukankah aku turut dijemput sama. ewah. masa tu bolehlah kenal-kenal. bagi aku, kawan blog pun tetap kawan. kan.kan.







ini pulak yang the latest case la senang kata. tu tengok tu. tarikh email ni silap sebenarnya. patutnya 23hb. I dun know la cam mana nak kasi dia betul. abaikan la bab tarikh tu. tapi email ni sampai tengah hari tadi. haha. wahai en.zack. ini ada kawan skola kem salam kau you. dia kem salam saja. tak over punya. dia mesti tau zack dah ada cik awek. haha. agaknya baru-baru ni lepas zack update, kawan aku ni pun melompat-lompat kesukaan. tu pasal tetiba email aku macam nih. lol



yes, kawan-kawan aku sebenarnya ramai yang suka baca blog even diorang tak ada blog. diorang ni kalau jenis dah suka baca blog-blog tertentu, memang akan terus setia membaca setiap kali update. n i know la kawan-kawan aku ramai gak yang baca blog aku. kalau tak takkan la diorang bleh ushar lelaki-lelaki Hot tu kan. so inilah dia dunia blogging. bukan hanya pasal trafik, pasal duit iklan n so on. its all about sharing. sweet huh?!



kalau you all perasan, kat sidebar blog aku ada bloglist Inspiration of Blogging. kalau nak tau, itulah senarai blog yang aku mesti nak baca walaupun diorang kadang-kadang tak ada new update. sebab aku rasa. diorang berTujuh, adalah sebenar-benar blogger. ada yang dah lama blogging, ada gak yang tak sampai setahun blogging. but see! they are my inspiration. but dun worry la. aku kalau tak busy. memang rajin je nak baca blog rakan-rakan lain. cuma kengkadang aku jadi pembaca senyap saja. lagipun apa nak susah. you all bloggers kebanyakan ada nuffnang rite. boleh reveal siapa your visitors.


oklah. cerita tamat. smile alwayz.



10 comments:

Cik Akma said...

kalo pmpn hot kak? heh hehh~

Uruchimaru @ kf said...

WANITA HOT ade list tak?

Ery Farieha said...

my frens yg xde blog rajen blog mereka2 ni
jd silent reader je
hohoh

joegrimjow said...

hoho
bahaya niii
;)

thx u sarah
jadi penyumbang traffic ni
;)

joegrimjow said...

traffic xpentg
yg pentg ku senym smpai ke telinga
hehehe

rossoneri said...

hahah yang lain dah mintak senarai gadis hot pulak...

FarhanaDr said...

Depa memang hotssss.. Kawan-kawanku pon join sekaki skodeng.. Haha..

Ariff Shah said...

mana ada hot..

Mohd Adziim said...

Aaaa...betul2. Memang ada sesetengah blog yang kita sangat2 suka kalau diorang update.

MuhD NoR AzyM said...

Erk..knp link ke blog Ariff Shah tu pegi ke page ADUN P.Pinang ek? :p

Terkejut plak aku. Haha.