Sunday, May 2, 2010

Im not Gedik.

ALhamdulillah. sudah kekenyangan. malam ini makan X-Meal Deluxe di KFc. bersama Shera, Jihan n Izzah kat kfC jalan Universiti. bab cerita semalam yang tergelak-gelak sampai jam 5 pagi tu dek kerana bersembang dengan Jihan n Shera lah. hehehe. malam ini minum Pepsi. tak habis minum. senak kekenyangan.

sebelum naik ke bilik, singgah koperasi membeli roti. esok exam. harus alas perut sebelum 'berperang'. bukan beli roti Gardenia, tapi membeli roti inti kelapa. roti inti kelapa lagi best dari roti inti kaya. roti inti kacang terpaling tak best. kalau roti inti perisa vanilla ke jagung ke lagilah tak best. eh. ini entry cerita pasal roti kah?.haHahA!

malam ini terasa nak call seseorang. sebab rasa nak dengar suara beliau. suruh beliau ucap gudluck. maka esok bolehlah menjawab exam dengan happy. sebab bila terkenang this person. Im happy. erm. begitulah. sekurang-kurangnya saya happy. tidakkah anda suka saya happy?. atau anda suka saya bersedih?.. tak apalah. I dun mind sangat. jawab saja dalam hati.

entry habis. =))


p/s: Im not Gedik.


8 comments:

sI tEDI said...

Yu teringat kat i ke?

ekekkeke

Good luck untuk esok!

semoga bersemangat menjawab exam esok!!

Take care!

Mr feckry said...

gua suka lu hepi

Azrul Hisham said...

good luck :)

Q said...

apa kaitan dgn gedik? ada org ckp kau gedik ke sarah?

aku hepi kau hepi :)

FarhanaDr said...

Waaaaaaaa.. Bagus saja kau heppy cik muda.. Aku tompang gumbira.. Huhu..

Aku? Rindu sama seseorang.. Moga esok pagi kerinduan akan sirna.. Pooh pooh..*kasi tiup sket*

honey amour said...

aku pun maw cakap jugak..gudlak yerk..

Alynn Notnot said...

all the best for your exam :)

.::WaNiE::. said...

hikhikhik.. harus la cari semangat bagi happy2 kekekke