Sunday, May 2, 2010

cry me a river



malam tadi tido pukul 5 pagi. aishoo! sangat lewat. berstambang dengan rakan. berstadi+bersembang. dah pukul 4 pagi. dah baring. dah tutup lampu. then sambil baring sambil buka cerita lama. kisah-kisah zaman sekolah yang pahit manis tapi comel. bukan aku yang comel. tapi kisah-kisah lama yang comel. sampai rakan tergelak-gelak keriangan di atas katil. haha. fun! sejam bertukar-tukar cerita dengan style macam itu. baru la lelap mata. time taip entry ni. mata masih mengantuk. sHit!

kenangan terpaling manis di sekolah rendah. semestinya kenangan 'dapat mengenali mr.S'. wow. begitu lama tak mention nama ini dalam belog. beliau yang manis macam gula. akan selalu manis dalam ingatan. mungkin bakal menemui beliau selepas exam. weet.weet. mari kita dating berdua. (kami kawan saja ok, sila pembaca jangan jeles, anda tetap boleh mengurat daku). kahkah. ayat apa ini?..cHet!

dan kali ini. aku mahu menangis di hadapan kamu. (ceh. macam la tak malu).serius. I wish to do that. cry me a river. kemudian selepas itu mungkin barulah aku merasa lega. haha. thats my wish. hey you my readers. kalau aku menangis di sisi you all. what should you do?. ...........wondering.


p/s: dalam hati.. ada gula batu. walaupun keras. tapi manisnya ada. phewit!

7 comments:

FarhanaDr said...

Marilah menangis.. Di bahuku.. Ececece.. Tapi pastikan takde hingus tau. Heehee.. :)

~ U go gurl! :)

~ Ann ~ said...

join nangis sekali kot.. baru ko tak segan silu dan malu nak nanges.

beautiful_rose said...

wah..seronok mengenang zaman silam mase skolah kan =)

mahu nangis,mari aku pinjamkan bahu utk kamu sayang.nanti aku belanja kamu ais krim dn mc'd utk hibur hati =)

sI tEDI said...

tdo lambat2 x sakit kepala?

jgn selalu menangis tau.. nati jd mata mcm burung hantu!

aku nangis dalam hati jek

be a positive thinker!!! said...

great blog.. !!!

visit me @
http://yusri-outsider.blogspot.com
http://www.fk-unhas.co.cc

joegrimjow said...

dah update
huhu

.::WaNiE::. said...

kalau nangis saya bagi tisu

buatkan air

kita makan maggi sesama ok

huhuhuhu