Monday, May 3, 2010

call 2 minit. happy 2 hari.

morning semua. pagi ni aku exam. thanks to all yang wish me gudluck n all the best semua. make me happy. pagi ini nak update sikit ja. berdasarkan tajuk. haha. semalam punya entry kata nak happy-happy sebelum exam. serius memang rasa happy senyum-senyum saja after call him 2 minit. suara dia yang happy pun terus bikin my day alive. ceh. gila jiwang punya bahasa. actually dia still ingat rupanya yang today aku ada exam n terus tanya, eh, tak study ke ni, call orang plak. haha. ok2 then aku terus cakap. ha, tengah stadi la ni saja je nak call kejap. ceh. mengada-ngada di situ. Panggg!

ok, dia pesan jangan tido lewat sangat. so malam tadi aku tido pukul 2 pagi. dan lagi dia pesan suruh sarapan sebelum pergi exam hall. baiklah. pagi-pagi ni aku bangun mandi n solat semua. then masak air, n now dah habiskan secawan Hot Choc n roti inti kelapa. semangat-semangat! ok. itu saja aku nak cerita. lihat. lihat. my bestfriend forever ini sangat manis bukan. saya tahu Allah sayangkan saya. sebab itulah at least. Allah titipkan dia, as seorang rakan yang boleh menggembirakan saya. Syukur! hilang semua kesedihan. happy tak henti-henti.

=))

sekali lagi, Im not Gedik. haHaHa!




p/s: exam jam 11.30 pagi. now harus buat persediaan terakhir. heh!


12 comments:

serol said...

owh.gudluck for ur exam k.. =)

.::WaNiE::. said...

happy2 gini kan comel hehehe

good luck

nughul said...

gud lux sis in ur exam...

Solehah said...

gd luck sara..

Q said...

all the best sara :) sikit je lagi tinggal.

Kniedaz said...

gudluck sis...uitm ke?

embun d tengah malam said...

gud luck exam..good kembali happy

FarhanaDr said...

Teruskan keceriaan ko sampai bila-bila okeyh.. Heehee.. :)

Kyuubi_85 said...

wah exam ke hari ni? gudlak2 :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luck babe :-))



l0lly da abeshhhhhhhhhhhh~

Bro Framestone said...

ambaoi... meh bro nk call gak leh huhuh

anyway good luck ek

BroFramestone Blog

Kapten said...

mcm tgh jiwang
aha