Saturday, May 8, 2010

jalan-jalan cari jodoh..

hakhak. tajuk gatai tak boleh blah. yeeha!. hari ini mahu berjalan beramai-ramai.jalan-jalan bertujuh orang. destinasi nya adalah The Mines. wah. gila jauh. sepanjang belajar kat UM tak pernah berjalan sampai The Mines. asyik-asyik jalan pergi MidValley. Times Square, semester ini baru rajin pergi 1 Utama and Sunway Pyramid.

dulu (4 tahun lepas). pernah gak pergi The Mines. masa tu ada acara blind date. tapi sebab tak berkenan dengan orang tersebut, maka buat taktau je tinggalkan dia termangu-mangu sendirian. haaaaaaaa. keji gila. sumpah. tanak blind date lagi. kahkahkah!

eii. dah nak kena bersiap nih. nanti lewat pulak. barangsiapa nak bertemu beta hari ini. boleh ja. jangan segan-segan. kita jumpa di sana. kalau anda ternampak gurls 7 orang yang super gojes tu, haa. itulah dia kami. kahkahkah! masuk lif tekan sendirikkk. :p




ready.. go..



 

p/s: selamat bersiap2 pulang kepada Shida dan Hasni. packin elok2 ya. selamat jalan. selamat bercuti. kem salam parents. =))

7 comments:

shafiq said...

dah try main ice skating belum dekat sunway..huhu..


My latest entry : Yuna Dan Tuala Wanitanya

FarhanaDr said...

Hamboi ko.. Gatai nooo.. Hik hik.. Gadis2 gojes sekalian, jalan leklok ye.. Heehee..

embun d tengah malam said...

take care

Kapten said...

ko cerita ler pasal blind date ko tu
camana leh kenal, camana leh ada keinginan jumpa... then apa yg jadi?
keke




Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jaga diri lok2 na...
=.=

Frodo Baggins said...

hahahhaha ...
tetiba nak tau gak citer lanjut
date rabun warna itu. keh3x


gadis2 gojes ..
jatuh bangun sendiri
ekekekke


>>___<<

kawie2020 said...

hehhehehehe.. nak tahu gak citer blind date nih... post arr n3... hehehehehehe...