Monday, May 17, 2010

Lagenda Budak Setan





I dun know la, why. why. hari ni hanya iklan saja yang terpapar di blog nih. suka tak suka. kau tatap sajalah. anyway. ini bukanlah aku nak promote sangat. tapi lebih kepada aku nak bagitau yang aku minat sangat gandingan pelakon-pelakon dalam filem ni. Farid Kamil, Lisa Surihani, Que Haidar n Fazura. keempat-empatnya memang my favret. berbakat, cun, handsome pun iya juga.

serius. selama 4 tahun dah aku menonton wayang di panggung. belum pernah lagi dalam sejarah aku menonton cerita local. tak pernah lagik. so ini mungkin. mungkin untuk pertama kalinya aku akan jejak ke panggung demi menonton this film. aku dah tengok review dia kat You Tube which is not bad. Lisa punya lakonan bila diganding dengan Que Haidar aku rasa macam. WoW!

memang pelakon utama dia Farid Kamil n Lisa Surihani tapi cerita ni kan romantic&sad, Lisa akan kawen dengan Que. cerita ni sedih la. tambah sedih sebab at last Lisa mati. (sama la cam dalam novel). alamak. bersedia la bawak tisu masuk panggung. lap air mata air hingus. haha, aku ni memang tacing lebih sket ntah la nape. aritu tengok episod last Adamaya pun berjurai airmata. LoL.





both of you. so SWEET!



tayangan di pawagam adalah pada 3 JUN 2010. now aku dah jadi member GSC. so aku boleh tempah tiket awal-awal. tak payah dah nak beratur panjang lagi kat MidValley tuh.




p/s: Im now agent of Streamix n Celcom Broadband. kalau ada sesiapa yang berminat. jangan segan2, klik je iklan di sidebar blog. nak tolong promote kat rakan-rakan pun boleh. =))


18 comments:

mR.sYaH said...

mcm best..

tmbh2 ada lisa dgn fazura..

FarhanaDr said...

Depa dua memang sangat sweet.. Aku suke que haidar.. Heehee.. :)

Mr Rulez said...

tp dgr citer len ckit dr nOvel..mintak2 citer nie besh cam dlm nOvel..klu tak nges dlm wayang..hehe

ap2 pun shuweet kaple farid ngn lisa..i loike..;)

nurain said...

tak sabar nak enok cite ni kan..hihi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sesuai jew diaorg tue...
=.=

embun d tengah malam said...

tak sabar nk tgk cite rni

Kyuubi_85 said...

sama ngan aku. selama aku tgk wayang tak pnh lg tgk local movie. tatau knpa. yg ni baca novel dah la. hihi

a d r e y n i e e l i s y a said...

mcm best kan..
saya pn pegi panggung blm prnh tgk local movie...
hihiihih

.::WaNiE::. said...

pelakon cantik

mesti tengok

hihihi

notti netti said...

sangat teruja nak tengok :)

Anonymous said...

w0o w0o w0o tangan farid tu x reti duk diam ekkkk

syafawani said...

ishkk..sukanya tengok dorg berdua nih..sangat2 padan..hehe

Anzur Anuar said...

best ke cite nie?? aku cam x minat jew.. ehehe..

Lil^GriZzLe said...

boleh tolong book kan sekali heh ;)

GiGGLe GaL said...

same la..tak sabar gak nak tengok..asik tengok dia nye clip je.. ^_^

syaf said...

aku x sabar nk tgok citer nih sebab dulu pernah bace novel lagenda budak setan n sambungan die katrina n sa2 g ku dah lupe...so hope citer die mantap cam dlm novel itew

fecca said...

nak tgkk..

tak nak...

nak...

takk nak...

naakkk...


konpius jap...

ekekkekekekke..

hye sarah!!

=)

Kniedaz said...

macam ok je tapi kalau nk g tgk kena bawa selain hubby..dia bukan ske sangat cite camneh