Sunday, May 9, 2010

6 gadis manis + seorang penulis belog.




hari ini, perjalanan sangat indah. hidup memang indah apabila kita punya kawan yang manis-manis. bukan saja manis di wajah. malah manis ketika bersama-sama.







kek blueberry ini. 1kg rm35.00. walaupun ianya tidak se'standard' Secret Recipe. tapi kita sama-sama mampu menghabiskannnya tak sampai 30 minit.







kita juga sama-sama ingin berkongsi kek ini dengan adik depan meja kita. kesian dia jeling je tengok kita makan kek sambil bergelak ketawa. lalu kita 'hadiah'kan padanya sepotong kek ini. parents adik itu senyum saja. bila tengok adik tu boleh habiskan sepotong kek yang kita beri, kita semua pun happy.







yeeha. kita berjaya menyambut moment indah ini bersama-sama.!






tHanks ya kawan-kawan. anda semua memang gojes dan manis!






p/s: gambar penulis belog tak ada. harap maaf. ekeke..

13 comments:

otak ketat said...

penulis blog comel. saja ar tu malas interprem. hee.

•✿•fitri ain•✿• said...

adeh.. leleh tgok kek! :p

embun d tengah malam said...

dpt rasakan kek tu sedap

pondokmerah said...

nice blog. saya baru aja bukak blog hari ni...

http://pondokmerah.blogspot.com/

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedap nye kek...

Kapten said...

enam org tu semua SEDAP MATA MEMANDANG





Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

FarhanaDr said...

Isk3.. Saje jek pnulis blog mnyembunyikan diri.. Tapi.. Aku lapar kek.. Haha.. ;p

5 megapixel said...

ahah.. gatal lak kapten di sini

beautiful_rose said...

wah bluebery my favy lah!
seronok bile dpt bersama kwn2 tersayang bukan =)
sudah lme x bjumpe kawan lme hope dpt btemu semule......

~kuyam~ said...

woh2,mcm best gla those cakes
nk jugak..eheee

yes,life with a wonderful fren mmg mcm heaven :D

meo188 said...

bleh abis cake tue ye... nyum2...

zati said...

nyummy2..sedapnyee kek tuu
my fevret ;)

Amir said...

sedapnya kek!