Wednesday, May 19, 2010

Free Malaysia Airlines Flight Tickets to Vivid Sydney













klik Vivid Sydney: Berita Harian untuk berita lanjut tentang Vivid Sydney.



orang kata. sydney bandar terindah. once in a lifetime, kalau ada peluang kena lawati sendiri. bagi aku, Sydney sememangnya bandar yang aku admire. paling glamer kat Sydney, tak lain tak bukan. Sydney Opera House. sangat unik reka bentuk dia. susah nak describe. much more than beautiful.

antara blogger yang pernah cerita pengalaman di Sydney seperti Chika (Nurulism.com), dan adik Irene Nadia Marcello. cik Fida Aishah yang tinggal di Australia bila-bila pun boleh ke sana kan. aiseh Fida. nanti kalau I ada rezeki pergi Aussie, tumpang bilik u boleh?.. HaHa.

kalau berminat nak ushar tentang Sydney, boleh la google, atau tengok sendiri entry adik Irene tentang Sydney di SINI.

tentang Vivid Sydney ni. katanya ia acara tahunan. the Largest Annual Festival of Light. maknanya. ini acara taraf dunia la sebenarnya. kalau you all tengok gambar-gambar tu, gila lawa la kan. kalau dapat tengok depan mata lagi lah heaven. 

kalau sesiapa yang BERDUIT tu, bolehla kalau nak pergi festival ni, berlangsung dari 28 mei hingga 21 jun. banyak kot acara menarik. dan sesiapa yang sengkek macam aku nih. anda pun ada peluang untuk pergi. apa kata you all try ur luck join contest Malaysia Airlines. mana lah tahu rezeki dapat tiket free pergi balik, bukan untuk seorang tapi untuk dua orang. haa. boleh bawak bini, boleh bawak hubby. siapa yg takde partner, kalau menang silalah bawak aku. :p  sapa nak join, masih belum terlewat, tarikh tutup 31 mei. ini dia link contest:- http://vividsydney.com.my/home.html

contest ni hanya layak untuk anda yang berumur 21 tahun ke atas sahaja. dan contest ni sesuai untuk bloggers sebabnya..sebabnya u all baca sendiri dekat 'terms and condition' contest nih. kena baca syarat2. kalau tak layak tak yah join. hahaha!



p/s: memang 'promote' adalah part time seorang blogger. sharing is caring. kalau readers I menang sure I dapat at least sauvenir dari Aussie from you all rite?..haha.




13 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak ole2 gak...
=.=

FarhanaDr said...

Okeyyyhhhh.. Nanti ku bagi souvenir seekor kangaroo kalau ku menang.. Ekeke..

Hasrol Nizam said...

eh2, dh nampak dh byg2 sydney opera house tu depan mata ni..hehe..

eT said...

wahh...tetiba teringin nk p sana gak..hehe

atty's said...

kalo pegi jgn lupa bawa balik kanggaro..kty nak masak rendang ye

.::WaNiE::. said...

sara, nak duit nak pi aussie hehehe

Mr feckry said...

wah best je tengok

Solehah said...

nakkkkkkkk

hans said...

nak juga
hohoho

Mohd Sukur Ibrahim said...

dah masuk juga contest ni..kalau ada apa2 update bgthu la..one of my big dream utk ke Sydney..hehe

syahira ariff said...

comel betol sydney malam2
teringin jugak pergi saner!
=]

Rara said...

wow..mg beshla kalo dpt pg kn.. :)

Rara said...

wow..mg beshla kalo dpt pg kn.. :)