Thursday, June 17, 2010

Sultan Brunei dan Azrinaz Putus Kasih.

ini cerita pagi ini. dengan mata yang membengkak akibat menangis akan kekalahan Spain malam tadi. ok. dia punya feel macam nak menangis. punya kuciwa. tapi tak nangis pun. redha. itulah Abg David Villa, kan syg dah pesan jangan over confident. tengok apa jadi?.

dengan kecewa yang amat, bukak jugak kosmo online n metro online. Kosmo kata Spain diratah. sabar jela punya tajuk. klik kat Metro online, jumpa pulak berita perceraian Sultan Brunei dengan Azrinaz (bekas personaliti tv3). aikk! dah berceraikah?. mengapakah?.

tak ada cerita lanjut pasal kenapa mereka bercerai. erm. anak dah dua orang masih kecil pula. kesian kat anak-anak. tak apalah. nafkah dari seorang billionaire agak-agak sebulan dapat bape ek? cukup tahun cecah sejuta tak? $$$$$$$$!

tukar tajuk jap:-

Uruguay belasah Afrika Selatan 3-0?.. Aikk. ada can depa jadik juara Kump A kalau macam nih. Kump B pulak?. sama ada Korea Selatan atau pun Argentina akan jadi juara. mungkin boleh diagak bergantung pada keputusan perlawanan mereka malam ini. eiii. Korea Selatan. sila jangan mengecewakan hamba.!






13 comments:

Ariff Shah said...

dia nak cari yang baru la tu

Queen said...

hurm...hanya mereka yang tahu apa yang terjadi dalam perkahwinan mereka....

otak ketat said...

sedih gak spain kalah! takpa. harap nxt game mereka maen dgn lebih bagus. hee. silva maen mcm budak skola. teruk ah!

¶A.K.I¶ said...

HAHAHAHHAH!!

itu gelak untuk spain yang xbes...

go go korea!!
[support korea selatan gak!!]

~AmyLiana8886~ said...

cerai ke? biar betul..xsangka..

cik haA ™ said...

aja aja fighting
koreA...;)

fQ said...

taw xpe! 3 kali aku sebak taw kalah 1-0. cibet tol. wuwuwu..Aku ingat Torres turun, bley la redeem 1 gol switz 2..waaaaaa

i n n z c h u b b y said...

sara...

inn sokong germany... hehe!

fikah mus said...

frust tak terkata tengok spain kalah.
kecewa sangat2.

south korea jjang!!

Huda Luna said...

smlm baca n tgk berita pengumuman ni kt youtube
sian plak
dh kawen cerai
anak kecik lg

ravishingpeacock said...

xde jodoh kot dorg tu huhu

Frodo Baggins said...

inggelen!!!
masih bharap!
mati idop balik pun ttp inggelen


>>___<<


dah cerai. woohooooo

Allen said...

salam...ada award n tag untuk Sarah...sila ambik k...