Thursday, June 3, 2010

mengidam itu mengada-ngada?

hello semua readersku..!

assalamualaikum dan salam sejahtera.


errr. cerita terkini tentang penulis?. ehem. belum ada perkembangan sangat. tapi body mmg berkembang. hahaha. makin sihat. alhamdulillah. masih bernafsu. NAFSU makan okey selalu. nafsu bersenam tak ada. thats why lah. tubuh selari dengan makan. baiklahhhhhhh. perkataan gemuk tu. macam tak lama lagi disandang juga. haha. Bangga! 

(kenapa perenggan atas ni macam cerita bahwa penulis ni macam mengandung. Ish! ntah hapa-apa..?).


masih mengidam mee kuning yang dimasak sedap. Aikkk! ni pun statement macam orang mengandung.

masih mengidam la selagi belum dapat. hohhh.

nak makan mee. nak makan mee. nak makan mee. tolong bagi cadangan, mee kat kedai makan mana kat kl ni yang Ummpphh!. dapat bedal semangkuk dua jadikla. ok. bila ntah bleh makan mee. tak apa. malam ini bedal mee maggi. ~loser.


selain itu. aku turut mengidam nak pegi Melaka, nak pergi pantai dan mengambil gambar. hal ini akan di plan sebaik mungkin. kalau ada peluang. tak kira. memang nak pergi. eii.bukan nak mandi laut. sorryla tak berkenan nak mandi air laut. cuma nak jalan kaki ayam kat atas pasir pantai. dengan kawan lama yang duduk Melaka. eh. eh. sapa tu, sapa?!


selingan:-

*macam2 isu kan sekarang nih, isu crocs, isu demonstrasi. ermmmmm. aku ni sejak azali memang tak minat crocs. ntahla tak masuk ngan jiwa. sikit pun tak berkenan. maka kalau orang ajak boikot ke apa. sangat tak ada kaitan dengan aku. lantak korang lah. isu kekejaman Israel, tak update pasal Israel bukan bermakna tak sensitif okay. aku tengok berita kat TV. berita dunia tv1 lagi. muga misi bantuan semua baik-baik aja. ya!. satu dunia mengutuk. yelah kan, selain mengutuk. apa lagi yg terdaya. PBB pun nganga tak buleh buat apa. negara lain apatah lagi. Israel tu walaupun negara depa kecik, tapi pengaruh besar. terutama bab ekonomi. tu pasal negara lain kecut perut. hurmm. doa beb. doa!. itu je senjata yang kita ada.

okla kawan-kawan. nak pergi mandilah. daa.

13 comments:

FarhanaDr said...

Doa senjata paling berkesan orang mukmin.. =)

Melaka? Meh laa.. Hehehe.. Aku bawak ko makan mee.. Huhu..

nuRuLain_zAiNi said...

huhuu...
xpe..nama pon mngidam..bukan selalu pon

sarah shafie said...

nk dtg melaka..jemput2..

aisHa 'S' said...

Wah same la kite..sy pn mengidam nk pegi melaka gak ni..
hajat hampir tercapai hari tu, tp tak telaksana..hajatnye nk pegi ngn sumeone..hehe

Ery Farieha said...

betol3
x update bkn bermaksud kite x amek tau :)

fndrocka said...

setuju...tak update tak semestinya kita buat bodoh...

Latest Entri : Kisah Kapal Mavi Marmara

~AmyLiana8886~ said...

org yg tak mengandung mengidam tu mmg mengada2..hehe..

israel..smoga Allah melaknati israel..

rossoneri said...

mee apa, banyak jenis mee..

seimura said...

woit ko kena ingat pesan abah. Kena kurangkan makan. Ngeeee...

Queen said...

kalau nak gi melaka..kat muar sana ade mee bandung sedap kan...

kalau kat KL ni tak tau la...tau satu je..kat sri suria cafe amcorp mall....situ mee kari dia terangkat..

tak taula skang ade lagi ke tak.dan masih kekal tak kesedapan dia...
dah lama tak gi makan situ...=)

Eciz said...

saya ngidam nak kawennnn. KAHKAH

embun d tengah malam said...

pernah nk beli croc..tapi sebab dah tahu..malas nk beli

Frodo Baggins said...

wa syak lu tgh kembang setaman skank ni. hahahhahahha


>>___<<


croc? wa pakai capal. keh3x
israil? doa doa n doa.
balasan tuk laknat tu dah dijanjikan.
semoga kapal rachel corrie sampai. amin