Wednesday, June 9, 2010

cek pertama selepas 4 bulan bersama Nuffnang.


inilah dia. inilah dia yang dinanti sejak sebulan 10 hari yang lalu.


this is for my record. tak ada tujuan lain. income selepas 4 bulan bersama Nuffnang, termasuk duit Gathering Gatsby. ermm. buat pengetahuan, aku tak pernah dapat duit project Alpha. (pernah try wat entry sekali, bila tak dapat terus malas nak wat dah). hehe, sebenarnya memang 'malas'. ekekeke

dapat cek ni minggu lepas lagi. tapi bermalasan je nak mention tentang ni kat blog. well, memandangkan esok aku akan masukkan cek tu kat mesin cek deposit. maka snap le gambar buat kenangan. untuk pengetahuan, dah 10 bulan berblog barulah aku pasang iklan Nuffnang. selepas 3 bulan bersama Nuffnang baru start dapat B.E.

Thanks to Nuffnang, dan thanks to all yang support blog nih. tanpa you all. tak mungkin blog ni dapat collect total B.E sehingga hampir  mencecah RM50 (melalui 6 campaign yang dah metered). and again, thanks a lot!

Nuffnang sangat handsomelah! kan.kan.

25 comments:

FarhanaDr said...

Ku pon baru jek sampai minggu lepas.. Heehee.. Simpan dalam tabung.. Ngee..

redbean said...

tmpang ty, nk dpt duet nuffnang ni just kne sign up, pas2 tggu je ke?

Wan Haffiz said...

waa..bestnyer..bile ler nk dpt..hhehe

sayang said...

saya kosong .. sebab br buat beberapa hari yg lepas .. haaaaa

Melz said...

apa lagi sarah .payung mekdi sini :P Miahaha

Ariff Shah said...

nak kepsi

Uruchimaru @ kf said...

emm..Alhamdulillah rezkimu sda tertulis di dunia maya sarah,semoga bertambah-tambah rezkimu itu insya Allah!

echah_syed said...

waaaaaaaaa...belanja kite mcD! ;)

Jantan Keparat said...

wah..
besh2!!!
nk jgk!!!!

azuan said...

aku 5 bulan baru dapat B.E huhuu~
semoga rezeki bertambah...

ravishingpeacock said...

congrats ;)

eT said...

ok la tu kan...i dah bertahun xnaik2..hehe...bior la dia d situ...

lumut said...

blanje tiket balik mesia boleh?

mier@merr said...

yang..jom blnja aku pizza hut...hahaha

.::WaNiE::. said...

wani berblog dari 2008 camtu.

baru 3 bulan pasang NN

Ery Farieha said...

yeayy
tahniah2 :)

~AmyLiana8886~ said...

sy pun smalam baru g clear cek tu..hehe..thanks pd nuffnang..hehe

Sharinginfoz said...

tahniah, seronoknya dapat duit tak pernah pulak cash out

Cik Akma said...

uuuuwahhh best2~

athirah said...

bestnye... dlm 4bulan je??? i ni dh bloging brapa thn tp xdpt pon centu... skang je dpt merasa... meh la lawat blog x seberapa...

brapa lama u cashout n cek smpi??

monica said...

congrate..plus rasa kagum pon ada..baru 4 bulan trus dpt earning byk.. =)

sweetsal said...

waa...bestnyer dh dapat duit...saya xtau bila nk dpt..baru je add nuffnang...

hans said...

aku tunggu lagi RM100 kut baru cash out
hohohoh

cik nurulain said...

tu lah pasal. cepat ek dapat BE...hurm...kita ni ape je lah..

hudhud said...

wah baru 4 bulan dh byk cmni. bagus2 hehe :D