Saturday, June 19, 2010

lawak Spain dan Germany.

Villa:- "malunya pasukan kita kalah dengan Swiss".

Torres:- "alaa..apa nak malu? tu Germany pun lingkup lawan Serbia".

Villa:- "kira kita ada Geng la nih?"

Torres:- "yela. Germany tu kan opponent kita time final Euro '08 dulu"


(Spain dan Germany sama-sama berkongsi 'malu'. mati kutu mencari Goal walaupun satu.)

'sampai hati aku gelakkan team favret sendiri, jahat gila aku nih'



perasaan yang hambar, sama hambar dengan musim World Cup. yes! ternganga dengan keupayaan Mexico mengalahkan France. juga Switzerland menundukkan Spain. tak lupa Serbia mengejutkan Germany. semua team underdogs rupanya telah menyimpan 'kejutan' ini bersama-sama.  Ops! terkejut. terkejut. England? tak payah cerita!

hanya Argentina yang masih kekal 'cemerlang'. bakal bertemu Greece untuk melengkapkan perlawanan peringkat kumpulan. tapi kedudukan dah begitu selesa. entah kenapa aku membayangkan Argentina akan berjaya hingga ke peringkat Semi Final. walaupun aku tak sokong team ni. tapi nampak gayanya begitulah.

mr.S, 'sahabat baik dunia bola sepak saya'. untuk kali ini beliau memihak kepada Netherland. satu lagi team yang belum tentu nasibnya walaupun berada dalam kumpulan 'mudah'. sebabkan World Cup kali ini penuh kejutan, kita tunggu saja. mungkin Netherland mahupun Brazil bernasib sama?. ditundukkan pasukan underdogs juga. siapa tahu.

berkira-kira menghadiahkan sesuatu untuk mr.S sempena beliau menyambung pelajaran ke peringkat Master. juga sempena bezdaynya awal June lalu. semalam dah survey. mungkin hari ni boleh beli. hadiah yang sangat comel as perhiasan dalam kereta. Ops! He is my bestfriend rite?. Yes. He is.




5 comments:

KID LEARNS TO FLY™ said...

ketidak adilan berlaku semasa perlawanan germany-serbia haha..ref tu patut di beri kan kad hari raya banyak2 haha

FarhanaDr said...

Seronok kan rasanya bila dapat cakap soal bola dengan lelaki.. Huhu.. Aku? Failed.. Wakaka..

Frodo Baggins said...

entahlah ... world cup kali ni
wa x horny langsung. apsal huh??
semua team yg lazat dah basi dowh.
cilake sioot. england? aiyyooooo
meraung dijiwa wa tgk diorg main


apa pun!! terosss hidup inggelen!


>>___<<

fQ said...

spain buat aku hampa..sob3~
mogok tengok bola selame 3 hari!

meo said...

serbia!!!!!!!

hahahahaha