Tuesday, July 27, 2010

ke-500an Followers dan Tahniah Ariff Shah..



bercerita mengenai blog aku yang serba sederhana ni. Syukran kepada yang sudi bersama-samanya. yelah, tuan blog tak comel, pic sendiri pun jarang letak. still, anda masih bersama saya di ruangan ini. Terima Kasih. entry ini tidak lain adalah sebagai penghargaan kepada semua pengunjung blog ini. kali terakhir buat entry pasal jumlah followers adalah pada July 2009, ketika followers blog mencecah 100.

dan laginya, pengunjung setia blog ini semakin ramai yang menjadi senyap membaca diam-diam sahaja. Its ok. tak kisah sangat. anda semua tetap comel sama ada silent atau vibrate. eh, vibrate ada ke?.. :p

pencapaian komen terbanyak dalam blog ini adalah pada entry lelaki-lelaki-hot-di-alam-blog- yang dipublish awal April lepas. menerima sebanyak 40 komentar. lucu pulak bila ingatkan entry tue, ramai yang tanya kenapa mereka aku pilih sebagai lelaki hot. semalam baca entry kat blog Ariff Shah pasal Pengalaman Jadi Artis. memang terus teringatkan entry tersebut. haih, memang tak salah aku pilih beliau sebagai ranking 1st lelaki HOT kan? tengok tu , dah ada bau-bau artis dah tu. Ehemm. tahniah. tahniah.




haha, imbau balik komen balas Ariff Shah pasal rank 1st lelaki Hot. yeke tak layak tempat pertama?. yeke peminat tak sampai tahap berbaris?. Haaa..

erk. rugi tak mintak autograf beliau Sabtu arituh. HAha!








3 comments:

Ery Farieha said...

hahaha
rugi jugak la x mintak sain time gath hari tu
tp naseb dpt gmbr bersame
ahahaa

diraja22 said...

wow ramainya..

Ariff Shah said...

haha. banyak la artis. blogger je.. tak lebih, tak kurang