Thursday, July 8, 2010

saya tidak akan menghadiri Gathering Geng Blogger.

walhal pada mulanya aku macam berkobar-kobar nak pergi Gathering pertama GB di Putrajaya. sibuk-sibuk menangkan Putrajaya as venue gathering. sebab mulanya tarikh yang dipilih memang sesuai dengan jadual aku yang kononnya free. tapi nak buat macam mana. kita hanya merancang, dan Allah yang menentukan. tiba-tiba wedding pakcik aku dipercepatkan tarikhnya. dan ia tepat jatuh ke hari yang sama dengan Gathering Geng Blogger iaitu 10 Julai.

nampaknya aku tak berjodoh nak jumpa dengan bloggers yang akan ke gathering GB ni nanti. mintak maaf ya semua. lain kali kalau ada kesempatan kita buat second gathering ke apa. boleh ke?

ok. ini pun quick update. malam tadi janji nak cerita pasal makan-makan bergambar kat Jhonny. tapi tiba-tiba my uncle call kata balik sama-sama dengan dia jam 11 pagi. ok, terkelam kabut lah aku nak mengemas nak mandi, nak update blog. hahah. ok semua. mungkin blog ini akan berhabuk hingga hari Ahad. salam sayang, kalau rindu jengah la entry lama yang tak seberapa tuh. Babai ya.

=)

12 comments:

ardinihumaira said...

dni pun tak dapat hadirkan diri juga.. jauh kb-ptrajaya. huhu

kechixx said...

samalah...kechixx pun x dpt pergi jugak..kechixx nak balik kg..kg kat kb..waaaaaaaaa...:(

FarhanaDr said...

Sara.. Nanti gathering kita datang okeyh.. Heehee.. =)

Queen said...

dah ternagak GB akan tukar place...sebab kat tasik tu ade buat sukan air...ngeee...tapi tak pasti apesal komen kat sini..agaga

mee too..tak pasti boleh join ke tak.huhuhu

.::WaNiE::. said...

Huhuhu takdek jodoh

take care ;)

Ery Farieha said...

alaaaa
x gi ke?

mier@merr said...

erk..nape aku tataw pape? ini tidak adil!

seimura said...

sarah, kem salam kr semua eh? ckp ngn maman ijal, aku wish selamat pengantin baru.

Mohd Sukur Ibrahim said...

baru nak jumpa tuan tanah blog ni..hehe..apa2 pun utamakan benda yg utama kan..take care..esok sy gi..

hans said...

insyaallah
nanti ada lagi ekau join lah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

same la.

xdapat keizinan dari mom n dad :(

Arya jafarudin said...

betul_betul_betul,,