Tuesday, July 27, 2010

bercerita tentang lelaki.





hari ini rasa syiok. sebab dapat bercerita tentang perasaan pada seseorang lelaki yang boleh dipercayai. sebabkan dia paham, sungguh, make me happy.

dalam banyak-banyak orang, aku hanya ceritakan padanya. because I trust him. damn much.

sebenarnya bebanan perasaan tidak boleh dilayan sangat. then bila ada tempat untuk berkongsi, hati rasa lega. Terima Kasih Kawan.

siapa tu yang membuatkan perasaan saya terbeban?.


-------------------------------------------------------------------


ok. tadi ada mamat handsome. the last customer kat kedai kami yang datang jam 9 malam. I think he is Singaporean. sebab dia cakap melayu ada bunyi Inggeris. tetiba kawan pengkid aku 'Bad' cakap. "badan dia sedapp..". then aku dan Jihan terburai ketawa.

"haaa, apa ek yang korang pk?" Bad bertanya sambil jeling.

KahKahKah. kami sambung ketawa lagi. entahlah apa yang lawaknya.  

badan sedap tu macam mana?. ala.. kononnya yang macam Aaron Aziz. Haha, nak jugak bagi contoh Singaporean.

sebenarnya kami gelak sebab tak sangka, pengkid pun ada hati puji lelaki. so maknanya lelaki tu memang betul-betul physically market la kan. alaa, rugi tak mengorat beliau. HaHaHa!

Aih. gedik ek. Haipp!


4 comments:

Khairul Azmi said...

haha...
ok2...
ala...nape x mintak je no tepon beliau....haha~

deatH_luVer said...

seronok kan bila de sum1 yang leh dengar masalah kita..yang leh share pape2 dengan kita..
tapi dia bukan bf..
bf neh kadang2 leceh sket..
nak cer ape2 pon kene bertapis rite?..

kukuchimachikumi said...

hehe..Aaron mmg singaporean yang encem

Peminat Katie Holmes said...

haha. pengkid pun ada perasaan jugak.