Thursday, July 29, 2010

rindu semakin jauh...

gambar hiasan.


semalam, mood aku melayang-layang. happy kan diri tapi tak jugak terasa happy. sedih tu tidak jugak. tapi mode rindu datang sampai sebak di dada. rindukan beberapa orang dan rindu mereka atas sebab-sebab tertentu. rasa macam, I need one of them tolong hiburkan aku sekarang. tak banyak pun. just senyum kat aku, atau gelak tawa dengan aku atau dengar apa aku nak cerita saja cukup.

yelah. mana aku ada masa untuk jumpa diorang. diorang pun belum tentu jugak ada masa nak jumpa aku. yang ada tu, dahla jauuhhhh. Sob.Sob.! kasihannya.

agak-agak, mereka yang aku rindu nih, ada rindukan aku tak?. Isk!






9 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

aku rindukan dirimu

aisHa 'S' said...

ada....mesti ade yg rindu..huhu....
juz take one minutes and make a call..

Kujie said...

bukan lupa tapi tak ingat..hehe

hans said...

kalau bulu mata ko gugur tu kira ada lah tu
hohoh

syafawani said...

mungkin diorang jugak rindukan awk!hoping so..hehe

mier@merr said...

aku rindu ko..tp ko da tak penah dtg blog aku..tp xpe..aku ttp nk dtg cni....smile :)

saya_arief said...

rinduuuu..
rinduuu serinduuu rinduuu rinduu..
haha..
jangan marah ha..

Sharinginfoz said...

memang seronok kalau sama2 rindu kan

seimura said...

ko rindu sape plak ni? huhuh.