Thursday, July 22, 2010

Terima Kasih Ariff Shah...

terima kasih daun keladi kepada pemilik http://ariffshah.com/ iaitu saudara Ariff Shah sendiri atas pengumuman keputusan Contest Tulis dan Menang anjuran blog beliau. untuk pengetahuan, penyertaan aku memenangi tempat kedua berkongsi dengan dua blogger famous iaitu Melromeo dan Eyriqaz.oh ya, tempat pertama dimenangi oleh Fndrocka. sorry tak letak link diorang. update nak cepat nih. heheh!

dan terima kasih kepada para penaja contest tersebut, para pengundi dan juga sesiapa yang terlibat dalam mengadilinya. moga akan datang akan ada contest lain yang lebih menarik dan bolehlah aku mencuba nasib buat kali kedua. hehehehe.

eii. ariff shah jangan cari aku di tempat kerja ya. time kerja aku kena concentrate tak boleh jumpa kawan bloggers yang fames macam anda. nanti kucar-kacir terus kerja aku satu hari. Hahahahaa! selepas gagal menghadiri Gathering GB awal bulan tempoh hari, diharap dapat menghadiri bowling gathering awal bulan depan. owh. tapi jangan terkejut kalau bowling balingan ku bukan saja masuk longkang, mungkin juga boleh terbaling ke belakang. Muahaha!


status:- sampai rumah jam 10pm. penatnya kerja... dapat update sikit dah kira untung..mood happy dapat hadiah contest. and again, thank you to Ariff Shah.

11 comments:

FarhanaDr said...

Tahniah2.. :)

Sara.. Takpe kalau bola yang terbaling, kalau orang.. Haha.. :p

zairie said...

congrats :D

my recent post:
korang berani bukak blog nie??

Faarihin said...

wah.. tahniah2... share2 la adiah tu.. huhuhu.. (^__^)

bestnya dah keje...

Ery Farieha said...

wahh
yg menang semue best2
ngeee~

beautiful_rose said...

tahniah sarah.... =)

Mohd Sukur Ibrahim said...

tahniah..sarah ni mmg rajin kan masuk contest..no 2 pun pemenang juga

Azrul Hisham said...

tahniah :)

bellar0ssa said...

huhu tahniah sara~

Jard The Great said...

tahniah.. hehe.. lama da ku tak join kontes2 neh

hiro said...

taniah..bertuah.

farhana said...

Tahniah...
=)