Wednesday, September 16, 2009

persiapan hari raya..

persiapan raya yg tak seberapa..jom ushar apa yg dibeli untuk sambut raya kali ini...haha, jujurnya I agak berhabis duit, tapi I tak fikir ianya membazir. coz I akan pakai apa yg I beli, dan I membeli dengan rasa puas hati, Alhamdulillah..
biskut raya n karipap mini yg dibeli drpd cik hasni (my housemate n coursemate)..


tshirt Bontton lelaki saiz S, but i buy it for myself!


baju kurung my sister..(form5)..



tas tangan for my mom..



this is mine..




diskaun 80%..



my sandals..




rm29.90.



rm49.90



rm59.90.



new purse after 4 years. (B.U.M).



my i.c since form 3..



brooch..



bought from masjid India..
kenapa U beli sandal dan bukan beli kasut?..
sebabnya sandal sangat selesa dibawa berjalan kaki..(spesis suka jalan)..
kenapa U tak beli high heel?..
ohh! tidak!nanti jalan 10 minit dah mula berkaki ayam..haha..
kenapa U tak beli brooch yang besar?..
sebab I taknak org silau mata bila tengok I, then diorg akan pandang my brooch bukan pandang tuan yang pakai..haha
kenapa U tak beli t-shirt ladies?..
sebab t-shirt ladies ikut body. suka tshirt laki. yg straight je.selesa!
kenapa U tak beli purse yang style panjang?..
sebab tak muat plak nanti nak letak dalam poket jeans I..hehe!

7 comments:

joegrimjow said...

satu pon xbeli lagi!

Mazeed said...

bestnya! sampai 3 sandal ko borong sara! aku beli sepasang je pun dah kena ceramah bebas... hoho..
selamat balik beraya...

sweet.ants said...

waahh soping sakan...
selamat hari raya...

nhhhh said...

beria beraya tahun ni ek~

study molek

-nh4_mesir

pakcik kordi said...

pakcik pki yg thn2 lps je...rm tk ckp la sara,,,,tkpe la..pkcik bersyukur sgt ...tu lg baik dr merungut..kn?

abang besi said...

abg besi pon smaa mcm pkcik kordi..pki bju lama je....syukur....=)

nursarah87 said...

*joegrimjow*

laki mmg suka beli last minute

*Mazeed*

bls dendam dah setahun tak beli sandal..

*sweet.ants*

selamat hari raya..

*nhhh*

thanks..

*pakcik kordi*

sy thn lepas baju raya pun tak ada..huhu

*abang besi*

yes, syukur!