Tuesday, September 15, 2009

entry tonite...

kenapa ntah badan rasa sakit-sakit..salah posisi tidur agaknya malam tadi..bukan hanya sakit-sakit badan, malah kadang-kadang diserang sakit gigi...kejap-kejap rasa sakit...pastu hilang rasa sakit...kang datang balik sakit...nnti bila ada masa nak gi cek up gigi kat dentist..

baru lepas antar testi raya kat kengkawan friendster...sebut hal friendster, akaun friendster seperti dah basi dan semakin dilupakan, lebih2 lagi sejak adanya facebook...ramai kengkawan pun dah beralih kepada facebook..tapi aku still lagi malas nak buka akaun facebook...belum masanya kot...haha...nnti aku bukan ada masa nak aktif benda2 camtu..huhu...

sedang menjamu selera dengan wafer munchy's muzic perisa vanilla..sambil tengok tv..channel rtm2..cerita orang minyak..lakonan fizz fairuz dan fauzi nawawi..

rasa macam nak tido awal malam ni...esok kelas pukul 10pagi....dan esok merupakan hari terakhir untuk ke kuliah pada mggu ini..dan ramai rakan-rakan sekuliah yg akan balik ke kampung halaman pada hari esok...

so, nak wish kepada mereka yg akan balik kampung..


"have a happy journey and selamat hari raya aidilfitri to all of you, jangan lupa bawak balik kuih raya, nanti boleh la kita makan sama-sama.."




yg sedang sy makan sekarang!



4 comments:

Wanie-san said...

sakit gigi ye??cian die...mayak mkn gula2 ka??

pakcik kordi said...

beh weh biskut tu!pkcik kordi suka gilaaa....!!!

abang besi said...

lyn blog lg asyik kn sara...=)heheh....sdp wo biskut tuh!@

nursarah87 said...

*Wanie-san*

mana ada sy makan gula2..huhu

*pakcik kordi*

boleh2..jom kita makan biskut sesama

*abang besi*

mmg sedap biskut nih..