Friday, September 4, 2009

Boys Over Flowers.

Goo Jun Pyo- Boys Over Flower
Nama sebenar beliau adalah Lee Min Hoo. Seorang model sebelum berkecimpung dalam dunia lakonan. Pelakon berketinggian 186cm ini baru berumur 22 tahun. Watak lelaki sombong dalam BOF, yg merasakan bahawa kekayaan boleh beli segala-galanya. Ego tinggi, scene yg buktikan dia ni ego ialah part dia nak bagi kalung pada Jan Di. Dia tak bagi direct, letak kalung dalam poket baju sejuk, then pakaikan baju sejuk tu kat Jan Di, n minta Jan Di masukkan tangan dalam poket baju. Tapi bagi aku scene tu nampak comel.ehehe



Geum Jan Di- BOYS OVER FLOWER


Nama sebenar beliau- Koo Hye Sun. Seorang model, penyanyi dan pelakon yg berketinggian 163cm. Lakonan minah ni dalam BOF mmg sangat aku suka. Even dia ni berusia 25 tahun, still cun bawak watak budak high school dan nampak sepadan je berpasangan dengan hero yg lebih muda. Dia ni nampak cool sangat berpakaian seragam sekolah.. BOF, drama 25 episod yang lucu, dan penuh emosi.. minah ni adalah heroin BOF yg suka berenang tetapi akhirnya terpaksa bersara drpd sukan renang kerana kecederaan bahu..tercedera demi menyelamatkan hero..Alamak touching habis bab scene heroin berkorban demi menyelamatkan heronya..cerita korea yg bleh la aku bg 5 bintang. hihi. sumer scene nampak cantik, dan mewah. puas hati tonton. bleh kalahkan Meteor Garden.

p/s: kawan aku kata 2nd hero cerita ni (Yoon Ji Hoo) ada kat One Utama semalam. isk.isk.

2 comments:

abang besi said...

minat korea upenye..heheh...=)ptt la comel je...

~HaZeL~ said...

i pun suka citer ni..hehehe..
senyum sorg2 tgk si jun pyo n jan di tuh..

ji hoo dtg KL with a very short notice tp ramai yg dtg serbu..sedey sbb i tak tau huhuhu