Wednesday, September 2, 2009

berbuka puasa di kg baru..

salam, selama hampir 3 tahun duk kl, ni pertama kali penulis menjejak kaki ke kampung baru kuala lumpur, kampung baru ni mmg nampak meriah sebab banyak sangat kedai makan, dan dalam bulan puasa ni, bazar ramadhan kat kampung baru ni mmg sangat meriah..banyak betul gerai dan semua makanan nampak cam sedap..tapi penulis bukan beli makanan kat bazar ramadhan, cuma lalu jer.. petang rabu kali ini penulis berbuka puasa dengan coursemates sebiotek lelaki dan perempuan, bertempat di H&R Steak Restaurant, org kl mesti ramai yg dah biasa makan kat tempat ni, kat sini makanan semua ala western. kebanyakan kami order chicken chop, harga cuma rm6.50. menu lain mmg macam2, tp rasanya menu ni yg paling murah..save bajet..hehe..lepas berbuka, solat maghrib kat masjid kg baru..after solat, berjalan ke stesen lrt, dan bergerak pulang..
jom ushar gambar2..

chicken chop H&R Steak Restaurant..

wanie, zahidah n izzah..


rakan2 lelaki..


zatie n penulis..



jihan..


shima n hasni..


khalila n wanie..


p/s: thanks atas kamal (planner gathering kali ini)..dan thanks kepada semua yg hadir..



2 comments:

blackskin said...

Nak join makan. Hoho~

abang besi said...

penulis itu sungguh comel....=)