Wednesday, September 30, 2009

cuba teka...

huahua..tajuk entry tersebut takda kena mengena langsung dgn ceritanya..manalah sy ni pandai berteka-teki..dan sebenarnya sy sedang di alam boring sekarang, so mahu have fun sedikit..jom layan apa ceritanya..



malam tadi, sy mimpikan dia, dan setiap kali sy mimpikan dia, ianya seperti satu scene yg sangat indah. sy dapat lihat dia..dan sy sangat gembira sekali dapat melihat dia, walaupun dalam keadaan tidur, sy macam sedang sedar bahawa sy sebenarnya hanya bermimpi, tapi tak apa..sy tetap gembira sekali..

sy lihat dia dalam mimpi..dia begitu gentleman, cara dia memandang sy, sy seperti sedang dilamun cinta..dan sy tahu, sy pernah memiliki pandangan mata itu suatu ketika dulu..

dan apabila mimpi itu berakhir, dia akan terus memandang sy, sehingga ia menjauh dan menghilang dr pandangan..

sy bingung, kenapa kadang-kadang dia muncul dalam mimpi sy, sy seadanya sudah menerima kenyataan bahawa dia cuma satu kenangan dalam hidup sy..sy tidak tahu apakah tafsiran mimpi, mungkin ianya cuma mainan tidur, tapi ada org kata bahwa mimpi itu hadir kerana minda terlalu memikirkan tentangnya..

sy memang gagal dr berhenti memikirkan dia..

sy pernah mahu membenci dia, mengharapkan dengan cara itu sy boleh melupakan dia selama2lamanya..

tapi sy gagal mencari sebab untuk merasa benci, ini kerana dia tidak pernah melakukan sebarang kesalahan.

sy tahu, bahawa dia akan hadir lagi dalam mimpi sy.. dan situasi mimpi itu akan selalu indah. sama indah dengan kenangan yg sy miliki suatu masa dulu...

p/s: fun tak cerita nih?..

8 comments:

Uruchimaru @ kf said...

erkk..ni citer org dilamun rindu arr !!!

dotblogspotdotkom said...

nih blog kedua pakcik pegi...cite layan jiwa... huhuhu layan juga la ......

arque said...

way too fun!
haha ;P

nursarah87 said...

*Uruchimaru@ kf*
baiklah..sy berhenti merindu skrg jugak..huuu

*dotblogspotdotkom*
kdg2 jiwa perlu dilayan supaya jiwa tidak sakit..uhuuu

*arque*
cam tak ikhlas jer tu..huuu

HonEyBuNNy said...

interesting.......suka r kalo dpt mimpi dgn org yg kita syg..huuhu

..::..ein..::.. said...

sara....
ein phm ape yg kamu rasa kan...merindu kan sesuatu kenangan yg sudah hilang dr dlm hdp kamu..itu la yg ein alami skrg ni.....ein hrp, ein pun akan alami mimpi2 indah seperti kamu..bermimpi kan dia

nursarah87 said...

*HoneyBuNNy*
yes! suka! kerana sy hanya dapat lihat dia dalam mimpi je..

*..::..ein..::..*
cuma rasa rindu dan kenangan..yg kekal jadi milik sy...

Fatt Chin Choy said...

rindu tu masih ada.. hehehe