Sunday, August 9, 2009

hey ladies!

Rossa – Hey Ladies


Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis
Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi
Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur
Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati dan juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong
Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus
Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

baru semalam penulis dapat dengar lagu ini secara penuh dan dapat hayati bait2 lirik lagu rossa ni..lagu ni sangat rancak muziknya dan sesuai untuk ladies2 yang di indonesia dan seluruh malaysia jugak..rossa yang sweet lagi comel semakin matang dalam pembawaan lagu2 beliau. lagu duet beliau dengan Pasya melalui Terlanjur Cinta pun sangat best banget! so, mari ladies sekalian kita dengar lagu Hey Ladies ni sama2..search je kat google pun pasti jumpa punya.. pada kaum adam kalau u all nak dengar pun dialu2kan jugak, tiada diskriminasi dalam entry kali ini..hahaha..

No comments: