Wednesday, August 12, 2009

12 08 09

hari ini, dengan sangat kebetulan tanpa dirancang, kami berenam kesemuanya memakai baju kurung ..maka kami dengan senang hatinya mengabadikan gambar yg sweet ini untuk kenangan bersama, bg penulis, we are the best coursemate in the world..
zati, sara, jihan, zahidah, hasni n izzah..


gerai yg bertuah..

masih lg dalam mggu n mood feskum 09.. maka nak cerita bahawa penulis n the geng telah meneroka feskum buat kali kedua demi mencari hadiah untuk senior2 kami yg terpilih, haha.. maaflah tak semua senior dapat gift drpd penulis dan rakan2, dalam byk2 gerai yg jual-jual ni, cuma satu gerai jer yg bertuah kerana terpilih untuk appear dalam blog ini, haha.. terima kasih kepada pemilik gerai tersebut kerana sudi berunding harga dengan kami, berbanding dengan gerai2 lain, harga yg diletakkan banyak yg terlalu mahal dan macam tak berbaloi untuk membelinya..sangat comel2 patung2 kat gerai ni sampai rambang mata nak pilih yg mana.. malu jugak sebenarnya coz masa jalan2 kat feskum ni nampak ramai sangat senior yg grad, cuma dapat ucap tahniah je dan tak bagi diorang hadiah pun, bajet mmg takda sebenarnya, jadi no money no talk lah..haha..duk diam2 n tengok jer hadiah yg cantik2 tu ok..



gambar kenangan feskum 09..

1 comment:

hasni said...

sapa budak baju kuning tu?
cun r
haha