Friday, August 28, 2009

friday..

te'ah, mamek n me..


dah berakhir pun mggu kuliah kali ni.. mggu yg tension coz ada 3 test..apapun hidup mesti tak boleh selalu tension..nanti cepat tua dan cepat dapat sakit..apapun..badan yg sihat datang dr akal dan emosi yg sihat..so, buang jauh2 segala mood tension..
bulan puasa yg sejuk..sejuk kerana selalu saja hujan.. bila hujan, rasa cam nak tido je..
my elder sis nak datang kl mggu depan..katanya nak uruskan pinjaman pelajaran dgn MARA..
whatever it is, doesn't matter..tapi aku kena jemput dia kat puduraya tu..maklum bahawa dia bukan tau k.l ni cam mana..tak kisah la..janji dia kenalah blanje aku..terlanjur dia ada kat cni, bleh la shopping tudung raya sekali, haha..rupanya tak sabar nak shopping..kuangkuangkuang!
macam entry ini adalah ntah apa2..takda idea pun..saja bebel sorang2..suka ati akulah nak bebel, ni kan blog aku..kahkahkah!
weekend ini wajib bincang assignment..tak bleh tangguh lagi.. dan kenalah pergi library untuk berbincang dengan ahli group.. weekend ni cuti 3 hari.. isnin adalah hr cuti sempena kemerdekaan, yes! seronok takda kelas hr isnin..bleh lepak puas2..haha..sejenis manusia apakah yg asyik lepak bemalas-malasan..rasa macam nak berjalan pergi cari kasut baru..ya Allah hebatnya aku kerana belum pernah membeli kasut/ sandal pada sem ini...pencapaian bagus yg patut dibanggakan..kahkah..
petang jumaat adalah petang pasar malam..dan campur bazar ramadhan jugak..barang basah kat dapur dah habis.. jd harus membelinya pada petang ini.. of coz kami hanya membeli di pasar malam..InsyaAllah harga adalah murah..agak murah berbanding harga di jaya jusco! kahkah..
macam teringin nak makan nasi ayam..jadi akan beli nasi ayam di bazar ramadhan petang ini..
hanya setakat ini..berhenti di sini..wassalam.

No comments: