Tuesday, August 3, 2010

thank you.. Nuffnang dan Nokia.

salam semua,

untuk pengetahuan, sebelum ini, percubaan blog ini memasang Mangga Ad menemui penyesalan. tidak berbaloi-baloi. kehilangan status Glitterati Nuffnang selama dua minggu adalah sesuatu yang dikesali. kerana dalam dua minggu itu iklan Nuffnang di blog ini begitu rancak sekali, sayangnya dia jadi 15sen per click.

mungkin blog ini tidak sesuai dengan Mangga Ad. dapat 14sen dalam 2 minggu. mungkin Mangga Ad tak selesa dengan blog ini. entahlah, iklan dia rancak saja tapi income dia tak ada. atau mungkin Mangga Ad masih 'belum sempurna'? Im not sure.

Isnin lepas, iklan Mangga AD telah diremove sama sekali. dan 3 hari kemudian, status Glitterati kembali. bila Glitterati dah kembali. semangat sikit nak update blog, Ahad lepas time cuti, update 2 kali sehari. selalunya sempat update sekali je. bila update 2 kali dapatlah ramai Unique Visitors.

dan semalam cek blog, eh, ada iklan Nokia E5 kat leaderboard yang menari tak henti-henti, bila cek kembali web nuffnang aku hari ni, yes, ianya Buffered Earning dari Nokia. dan ini adalah yang B.E ketiga dari Nokia. terima kasih Nokia, terima kasih Nuffnang.

sayang ketat-ketat, lepas ni tak moh curang dah. ekekeke.


10 comments:

cahayachenta said...

haa.. jgn curang2 dh lepas ni tau.. hehe~~

Oong-ong said...

hahaha...lain kali x mo curang2 lg..setia pd nuffnang..kihkih

Hazman said...

sememangnya NUFFNANG dah rajin kasi B.E kat blogger dalam sebulan dua nie....;-p

♥ αmynαbillα ♥ said...

hehe. betul2~ skang nokia e5 sedang menari2~ 1 utk kamu (:

atty's said...

ekekeke.lepas ni jgn selingkoh lagi tau .

beautiful_rose said...

wahh...berbaloi2 =)

FarhanaDr said...

Please plase please kamu jangan curang.. Hehe..

Khairul Azmi said...

tahniah ler....
sy jugak ler xpernah dpt BE..
ye la baru lagi....
lgi plak..blog xhebat mcm org lain...

ZACK ENTRY said...

guna nuffnang jer..yang lain tu saja jer nak lawan nuffnang..setia pada yang satu adalah terbaik..=)




latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 1 (Gua Sanding)

ZACK ENTRY said...
This comment has been removed by the author.