Monday, August 2, 2010

mood menyampah sedunia.




ni dari semalam, bad day terus-menerus. Ya Tuhan. cekalkan hati hambaMu yang lemah ini. harap sangat dengan mood aku yang sampah sebegini, takde sapa akan tambah garam lagi. siapa berani carik pasal, siapa tersalah cakap, siapa dan sesiapa pun. tengoklah. aku sembur kau dengan racun berbisa nanti.

dengan mood macam ni, kejap lagi aku nak gi kerja. kalau ada customer yang buat celaka dengan aku. siap lah dia. aku toreh bijik mata dia dengan garfu kang. kalau bos aku datang menyibuk kat kedai lepas tu asyik nak mengomel itu tak kena ini tak kena buat aku tambah bad mood. siaplah dia. tak segan-segan nanti aku pi pancitkan tayar kereta dia.

haa. kau orang yang ada hati nak komen entry nih, komen baik-baik. kalau sesiapa bikin aku tambah menyirap. aku blacklist terus nanti. aku ni memang kengkadang bersikap celaka macam ini. apa? nak komen pic dalam entry tak sesuai?. suka hati akulah. blog aku.!




5 comments:

mrs.ecam said...

adoi btol2 mrh ni...hikhik...amponn sye x berslh...huuuuu

sI tEDI said...

ha ha ha ha
a'alah.
betul2 marah ni
istigfar.
jgn cungkil2 okey?senyum!!

Azrul Hisham said...

taik nafas panjang2.....lepas...
ok...senyum macam ni (^_________^)

♥ αmynαbillα ♥ said...

huuu. jgn moody2 okay. senyum senyum syg :))

hans said...

kenapa ko ambil gambar baby nih
xsesuai lah
ekekekekeke
senyum sudah
hahahaahahaaha

P/S : Drama Minggu Ini : Awak NAK Guna PC Ker Wahai Si Kacak?