Friday, August 27, 2010

hehe, you like me that much?





syhhhh!

bila seorang lelaki tiba-tiba tanya sedemikian. then what u expect me to say?


aku hanya tergelak berdekah-dekah dalam hati. ceh! mamat ni berlagak macam cool la tu tanya direct camtu. dia ingat aku tak cool ke, chit!


" hahaha!  glad you know..."


now aku nak tanya. siapa lagi cool? aku ke dia?.. atau kami sama-sama cool?


kadang-kadang. kita lebih suka bila seseorang itu tahu sendiri, tanpa kita bagitau dia apa-apa. that means. dia paham. mungkin sebab dia 'berpengalaman luas'. kita bagi hint begitu sedikit. tapi dia dah boleh tau. kalau semua orang macam ini. senang kan.


ops! dia bukan mudah perasan, tapi 'perasaan' nya dia terhadap perasaan kita itu tepat!.


lagi menyenangkan. bila dia jenis yang tak kisah. dia tetap macam bagaimana dia sebelumnya walaupun dia tahu kita berkenan kat dia. cool huh? err, mungkin dia macam Sasuke!


hey guys! ini belum sampai tahap jatuh cinta. ini hanyalah jatuh suka. and he said, " its ok to like sum1.."


hey you! cool guy.


this story was published. you dun mind rite?

10 comments:

♥CIK SHA♥ said...

erk??ku pernah kena tanya macam tu oleh beliau dulu bila ku telah bg hint2 yg ku ingat beliau tak perasan..kah3..skrg sdh 5 thn kami 'berkawan'..^_^

ZACK ENTRY said...

jangan jatuh tersungkur dah la..=)



latest entry Berat Aku Makin Bertambah

Solehah said...

hehe..dah reveal..

happyoutlet said...

vibram five fingers is the claim that running, normal running shoes and change the natural dynamics. In particular, they now claim a strong heel strikes the ground heel pads increases. five fingers shoes In contrast, they have it, "I walk safely running style barefoot, claiming that can lead to damage of the following to reduce the force of her impact to the heel to accommodate walk biomechanical standpoint . Barefoot Runner sounds a lot of energy and power distribution, the structure will support the work of the soft tissues of the foot.

beautiful_rose said...

lain orang lain pula sifatnya
semua terserah pada kita yang menilai dari mata hati.

hans said...

wah
cool giler lelaki tu

P/S : Lagi Sekali Entry Aku Berkisar Tentang Kenapa Aku Meminati Filem Tamil Dan Bollywood!

P/S : Kepada Sesiapa Yang Ingin Mengiklankan Product Anda Di Blog Saya Sila Click Entry Ini Berkenaan Ruang Iklan Di H.P.B Blog

Hime said...

pertanyaan Jeon Jin Hoon kpd Park Gae In tu.kalau aku, mungkin laki tu nak kena sekeh.wat2 tak phm suda.keke

~AmyLiana8886~ said...

cool.......

PutraRocker said...

kuruskan badan..gemokkan iman der..wooot3 o_O

Faarihin said...

wah.. siapakah itu.. leh uat novel pas ni.. huhuhu..