Wednesday, August 17, 2011

Words Of Wednesday





-

-

-




-

-

-






p/s: kadang-kadang, aku harap tak ada pembaca blog ini yang kenal aku di dunia nyata. then bolehlah aku luahkan semuanya di sini. aku begitu sakit, bila rasa hati tidak terluah, ibaratnya macam makan ikan, tulangnya tersengkak di tekak. 




thanks sudi baca.. =)

9 comments:

Bob Merley said...

It's always good to be mysterious (=

aimie amalina said...

i hope u owes fine dea =)

beautiful_rose said...

buat blog baru tanpa nama tanpa gambar dan luahkan segalanya tanpa siapa tahu siapa kau.

aku dah pun buat begitu,hasilnya tiada siapa yang kenali aku dan aku selesa.tapi,masih sayang lg pada blog lama.tetap update tapi aku cuba kurangkan luahkan perasaan secara nyata.






cool ye sara =)

Eika Arysha said...

btul2...eika pon rasa mcm tu...tapi dak2 ofis tahu blog eika,bila nk luahkan sesuatu yang eika xsuka kt ofis nie pon xleh,tkt dorang baca...kdang2 rasa mcm hipokrit jew...hmm

sue-ab said...

aku pun harap orang tak kenal aku..hehe..tp senang je tak mo org kenal kita..kita jangan pomot link kita kat org kita kenal...betul tak?

Mya said...

hee better ada private blog for expression. saya pun ada satu =)

Qaseh dalia adelia said...

jangan berputus asa ..

Adziim said...

ko buat je blog lain..setel.

kura said...

oh.. kalau xnk org kenal, buat la lg 1 blog private. hekhek