Monday, August 8, 2011

Make Up Monday #3



Hi readers, Hi Haters. Salam Ramadhan. Slot Make Up Monday kembali. kali ini quotes tidak ditaip. penulis put much effort cari gambar. Heh. layan!






























*lately guwa busy banyak benda nak setel. guwa tak ada masa nak memahami/meratapi kepedihan hidup orang. lagi-lagi pedih putus cinta. baik guwa layan Bersamamu TV3. lagi real punya perit.

*lu tak kenal guwa tapi benci guwa. guwa syak ada dua kategori je, sama ada low class IQ, atau tekanan jiwa. kategori dua penyakit ni memang tak ada ubat dan selalunya melarat. jaga-jaga.!


p/: ai tak ganas. ai baik je. fyi, anda berada di zon bebas carutan dan sebarang komen mencarut akan di delete serta merta. 



7 comments:

aimie amalina said...

hayoooooo
take cre okeh!

Ana Jannah said...

berbaloi ah effort awak...hihih...layan abes dengn these few sentences :)

Faaein Talip Roy said...

kata2 yang best..

♥CIK SHA♥ said...

good effort!walaupun certain quote dah pernah baca tapi it's cool..sebab ade yg dah terlupa..thanks for remind me back...^_^

man yusoef said...

suka gak dgn quotes ni..tapi sometimes ayat diorg agak pening nak difahami..huhu

EZAN IDMA said...

bz ke? same la h kite. take care ya

cikpepel said...

boipren aku mmg ikut ckp johnny depp...