Monday, August 1, 2011

Make Up Monday #2


Hi readers, Salam Ramadhan.

selamat menjalani ibadah puasa kepada semua. tidak kira dimana anda berada, Egypt, Germany, Australia, Malaysia, Kuala Lumpur. Segamat?...selamat berpuasa. 

kencang sungguh weekend kali ini dengan kehangatan entry gosip di blog-blog,  juga penuh TimeLine twitter ai dengan link tentang topik sama sahaja yang korang  share.

Isnin kembali, di 1 Ramadhan, 1 Ogos. lupakan segala cerita sensasi, cheerish your day dengan inspiring Quotes. untuk slot Isnin. Make Up Monday.



Sometimes people choose to leave not because of selfish reasons, but they just know that things will get worse if they stay.


What is truly yours would eventually be yours, and what is not, no matter how hard u try, will never be.

There are things that we don't want to happen, but have to accept, things that we don't want to know, but have to learn, and people we can't live without but have to let go.

Learn to appreciate what you have before time makes you appreciate what you had.

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you cant have a rainbow, without a little rain.

If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back.

No matter how we try to be mature, we will always be a kid when we all get hurt and cry.

p/s:- 

*macam konon Quotes kali ini bertemakan apa yang sedang hangat di laman blog-blog Malaysia sekarang ini. saja nak bagi semangat sikit.

*semoga ia dapat menjernihkan yang keruh di hati-hati yang sedang diuji. banyakkanlah bersabar di bulan Ramadhan yang mulia ini. peace no war. =)

9 comments:

FarhanaDr said...

Yeah. Semoga semua orang akan ketemu bahagia mereka tak kisahlah lambat atau cepat. Dugaan yang datang harus ditempuh sebab itu akan bawa kita ke fasa peringkat hidup yang seterusnya. :)

James Alexander said...

nicely done...

anyway, selamat berpuasa buat kamu juga...

Madiana Mohd said...

yep btl tue.....kna smgt hari pertama pose nie..lupakan sensasi :) peace no war (^_^)

♥CIK SHA♥ said...

semua quotes yg diberikan ada 'semangat' yang tersendiri..^_^


selamat berpuasa sarah..

sergeant keroro said...

suka dengan semua quotes tu :)

p/s : lau jodoh diorang, tak kemana jugak XD

yoro okino said...

hati tngah diuji ke dear??
jom la happy2..^^

syarifahsidrus said...

baru dapat tangkap isu2 panas tu..eheh..lamabat sikit..but i do love those quotes!

Diary oF Mine said...

well said... :)
smua quotes tu sgt naisss... :))

shahjiehan said...

salam ziarah~