Thursday, August 25, 2011

seyesLOL at FukkenLOL


Hi readers. kali ni aku nak share kat uolss satu blog yang sangat menarik untuk dikunjungi tanpa jemu. blog yang masih baru, baru saja diwujudkan pada pertengahan bulan Ogos tahun 2011, tapi sudah mula mendapat tempat di arena blog tempatan. tak sampai sebulan followers dah lebih 100.. mungkin sebab blog ni memang menarik, dan tuan blog dia rajin menghupdate belog. 

yes. itulah dia namanya usaha tangga kejayaan, kreatif pun kunci kejayaan gak. bak kata satu quotes omputih.. key to succes, dont do different things, just do things differently. yeah.

so sebelum aku bagi link blog tersebut, boleh try test tengok salah satu karya dari entry dari blog beliau di bawah ini. kasi hangat sikit la kan. biar uolss tertarik nak pergi terjah tengok blog dia apa yang best sangat..! haaa..




Kah. Kah. Kah!
 Apsal Jun Pyo punya gelak sangat real macam gelakkan  Max 24/7?



dan yang kat bawah ni siapa tak gelak memang ah dia...!


Bhahaha, LOL or not LOL?..

konsep blog ni senang je, hasilkan dialog yang LOL pada scene2 filem atau drama yang boleh buat pembaca rasa nak laugh out loud. simple kan?


so apa tunggu lagi, jom layan seyesLOL at FukkenLOL






 bak kata Nabil Raja Lawak. "This is Best bro!!!"


p/s: kepada FukkenLol blog, selamat maju jaya!!


7 comments:

FarhanaDr said...

Haha.. Tau takpe.. Tengah malam semalam aku gelak macam hape je nengok Malik Seth Tan tu.. Haha..

Time kaseh kat ko sebab share link dia kat pesbuk.. Terus aku korek abes entry dia.. Memang LOL!

P/S: Yang Kl Gangster dulu jadi coach menari AF pun lawak gila. Kah kah kah.

hanafijaafar said...

mamat ni memang nampak sangat gunakan konsep comixed yang agak popular kalau pergi website2 meme orang putih.

tapi dia ni kot yang first buat untuk filem2 tempatan.

ye la, takkan nak buat filem orang putih lagi kot, dah ramai sangat buat...

Intanberlian said...

haha lawak gila, gelak aku baca tgh2 malam ni.

♥BELLALICIOUS♥ said...

alaaaa, hensem nye bf2 korea i. hehe

Adziim said...

ptut le tgok tiba2 ada bnyk org duk share link2 blog fukkenlol kt wall facebook.

Whoopz said...

gwa ske quote tu.. Rawks! :)

adrinaqamarina said...

hahahaah ni gelak tak henti henti lagi ni, gambar second tu paling best!



hahahahaa.