Wednesday, April 29, 2009

personal assistant..

ha, kali ni cik sara nak membebel..harap sumer dapat hayati bebelan ini...

cik sara nak bebel pasal 'personal assistant'..bunyi nye mcm satu jawatan yg berkaliber gitu..
sori naik lori sampah.. jangan nak perasan bahawa 'personal assistant' / p.a ,merupakan satu jawatan yg eksklusif.. ermm, bleh sesiapa bgtau cik sara sejauh manakah hak personal/peribadi memerlukan assistant?..cepat bg jawapan!

personal assistant untuk menemani diri yg keseorangan/ kesepian?..uikss..tak sessuuaaiii ok!

personal assistant yg dapat berkongsi masalah peribody?..uwekk!..lg berganda tak sessuuaaiii..!

personal assistant yg boleh online kan friendster/facebook/email n menjawab komen2 yg dihantar kengkawan?.. (siapa kata sesuai sila berambus sekarang juga!)

personal assistant yg diberi mandat untuk membantu membaca sms dan kemudian membalas/ me'reply' nya? (siapa sekali lg kata sesuai diminta jgn lg mem'view' ruangan ini!)

rasanya setahu pengetahuan cik sara selama sudah 21 tahun menghuni malaysia.. personal assistant ni kerjanya tidak melangkaui peribody seseorang..p.a adalah pemudah cara bg mereka yg busy teramat..(tak pasti jika seorang undergraduate student juga busy macam menteri)..

ok2..biar cik sara jelaskan.. bebelan ini adalah sedikit jawapan kepada mereka yg bertanya kenapa cik sara 'hot' petang semalam sehingga cik sara telah bertindak rakus dengan menulis shoutout bertajuk "get lost!!" pada y.m cik sara..

sekian. terima kasih kerana sudi membaca entry ini..segala pertanyaan lanjut sila hubungi nombor berikut..(999)...(bukan ciplak iklan tv3 ok!)..

p/s: bebelan tamat!

2 comments:

Anonymous said...

huhu
cedeynya..
sabo ye cik sara
meh ktorg lak jd p.a ampa
nak x??
hehe

Uruchimaru @ kf said...

marah nmpak!