Tuesday, April 28, 2009

mari mewarna..

cinderella story
inilah hasil kerja tangan aku mewarna setelah bertahun2 meninggalkan dunia 'mewarna'..
eceh3..ni semua gara2 adik2 aku yg membeli buku mewarna cinderella padahal dah byk buku mewarna kat rumah..oleh sebab si kakak ni takda kerja pada waktu itu, maka si kakak ni sengaja try mewarna..kononnya nak test power.. n sengaja sekali lg memilih gmbr yg jiwang seperti di atas untuk diwarnakan..n sengaja sekali lg n lg men'snap' hasil warnaan ini utk dipublish kan di sini..erm, nmpaknya hasil warnaan ini boleh tahan jugak.. yg lawaknya adik aku sengaja bawak hasil warnaan aku ni ke sekolah n tunjuk kat kawan2 dia bahawa ini adalah hasil warnaan kak ngah yg study kat u.m..
p/s: hah! jgn komen lebih2 pasal hasil warnaan ini ya..haha

2 comments:

hasni said...

haha
tb2 aku tringn nak p MPH
n beli buku mewrna
hahaha

Uruchimaru @ kf said...

agagaga.........jom wat lukisan 3D!