Thursday, April 30, 2009

last paper..

dengan berakhirnya paper method tengah hari tadi maka berakhirlah majlis kita pada petang ini..
maka dengan ini tiadalah aku akan stay up sampai dinihari..(jgn percaya statement ini ok)..untuk prepare bg menjawab exam pd keesokannya..so sara, tak payah lg menyibuk kat bilik org sampai tertido2 atas lantai bilik org sambil meminjam bantal di bilik org..cukup2..kesian tuan bilik yg kau tumpang tu..asyik kau jer pinjam bantal diorg..

eh2..aku sangat menghargai jasa baik anggota bilik c113 atas kesudian mereka menumpangkan aku stay up dan tido di bilik mereka..diorg mmg byk berjasa pada aku sepanjang musim peperiksaan kali ni..maka jasa baik diorg tu mmg takkan dapat kubalas..bukan hanya study, malahan..aku makan, tido dan makan lg sampai lewat malam..dan tido lg sampai subuh..(aik, cam byk mkan n tido dr study)..

n kesian kepada anggota roomate2 ku yg terpaksa tido tanpa aku disisi mereka..eceh..maaf ek kak mimi, kak im, n kak faz.. malam ni sara kembali tido di bilik c320..eh, lupa plak, kesian gak kat bantal kuning n spongebob kuning yg telah lama aku tinggalkan atas katil tu..mesti diorg tak nyenyak tido tanpa adanya aku.(huahuahua)..

ok2, cerita pasal my last paper tgh hari td..soalan yg senang sebenarnya tp aku macam tak menjawabnya dengan baik..ntahla kenapa..fikiran terganggu kot..ape lg ni sara? jgn ko fikirkan perkara yg bukan2..sudah2 lah..

p/s: yg penting aku dah merdeka..jgn mencemburui aku..

2 comments:

inspirasiizra said...

wah,,
seronoknya abeh paper,,
leh la blogging dengan bebas ,,

Uruchimaru @ kf said...

ye! merdeka!