Thursday, April 23, 2009

2nd paper..

recombinant dna technology..jam 11.30pg...ermm..nak kata boleh jawab, mmgla boleh, tp nak kata jawab ngan tepat, aku no komen, moga2 dr.chan tu murah markah...harap2 sangat...tapi tadi aku keluar awal 30minit..(bukan sebab aku terer jawab)..plez jgn salah faham.. tp aku mmg jawab cepat2 supaya dapat kuar awal..coz..aku rasa sejuk, dan rasa pernafasan tersekat akibat mengunyah gula getah dalam exam hall tu... yelah, aircond yg agak kuat tu menambahkan lg kesengsaraan untuk bernafas, rasa macam air liur dalam mulut aku dah kering kontang...even aku tak la puas ati sangat dgn jawapan aku dalam buku jawapan..(coz aku nmpak kawan aku kat sebelah jawab pnjg berjela-jela)..tengok kertas aku, uish, naper cam skit jer...tp aku rasa, dr.chan tak tengok kuantiti..tapi kualiti, cheh, ayat sedapkan hati..huahuahua..macam la jawapan aku berkualiti..hihi..tapi aku bersimpati ngan apa yg berlaku kat sorg kawan aku.. sebab dia ingatkan exam start pukul 3.00ptg, huhu..nasib baik budak kolej dia (rakan sepaper)..ada kereta... so org ada kereta akan g lambat... sedangkan kalaulah bnda tu jadi kat aku..errr.. macam mana agaknya.. dahla aku ni cuma naik bus um..huhu..aku rasa sangat penting utk kita sama2 alert pada kawan2 kita yg kurang alert...hihi...dan pengajarannya...selalulah menyemak slip peperiksaan anda...supaya kejadian tersalah bajet masa sebegini tidak akan berlaku...

p/s: thanks tu my reminder..(hp ku)..

1 comment:

hasni said...

aku tau sapa y lambat tu
hahaha
sbb dia kol aku pg td
haha