Thursday, April 30, 2009

hari merdeka aku..


oleh sebab hari ni adalah hari terakhir exam bg semester ni, maka aku pun membawa kamera digital untuk men'snap' gmbo2 sebagai kenang2an..jom tengok sama2..ok



eh, kereta sapa sesat?


bas baru um..


bas buruk um/ bukit kepong..


sapa kat sini paling gemuk?..


with izzah yg pinky..


ulang soalan..sapa yg paling gemuk?..


with una..yg coklat..


fiza n zahidah..


wajah2 ceria mereka yg meraikan kemerdekaan aku..huhu


alamak, nmpak kaki la plak..


comelnya yg 'snap' gambar ni..


pemandu berhemah..(shera)..


kawasan menunggu bas..(bas jalan 1 untuk ke fakulti sains)..


i like this pic..


with izzati..semasa tggu bus untuk my last paper..

thanks to shera, fiza, una, izzah n zahidah coz sudi meraikan kemerdekaan aku pada hari ini..wish u all the best for next paper..love u all so much!

5 comments:

hasni said...

tidak aci!!
aku xda dlm gmba
sdgkan aku ad ditasik itu
uwaaaa

OREOO said...

hye sist..
follow u yer..
OH..sgt kenal dgn kak una dan kak fizah i2..
extaayah rite??
saya pon extaayah..
18tahun baru..kcik ag..
btw..nice 2 noe u sist..;)

nursarah87 said...

sape suruh ko tak appear kat kitorang..aper la ko hasni..

dibaqila said...

k.fiza???
omigosh.my pet sis!!
dh lama xjumpa dia..
dgr cerita lagi lah.hahaha

akak sara,pls tell her i miss her,hoho ;p

Uruchimaru @ kf said...

kamoo gumok!