Friday, March 18, 2011

"you dah ada BF ke?..."


"hey Sara, you dah ada BF ke?.."

soalan favret rakan staf, tidak kira dimana jua anda bekerja. bukankah.?

yelah.yelah. Im taken. perempuan memang jujur bila jawab soalan macam ni, tapi lelaki selalu nak mengaku single walaupun dah berpunya. eleh, jaga 'market' lah tu. padahal macamla high market sangat. :p 

soalan lanjut:-

" BF you duk mana?.. dia kerja apa...?" 

" ala, dia duk sini-sini je. bukan jauh sangat ngan rumah I, dia kerja baiki enjin je. "

" besar tak gaji dia?.."

" besar gak macam dia... HAHAHAHA! (gelak dalam hati, beliau memang besar. 40kg lebih berat dari aku..)

" macam mana you kenal dia...? cecite. cecite.."

" eh.eh.eh. adalah. mana boleh bagitau you all... " (keciwa semua orang yang tengah baca entry ni. kehkeh. :p)


* dia boleh habiskan Sprite large cup McD kurang dari 1minit. 
* dia boleh habiskan fries and Big Mac kurang dari 5minit.
* sebelum blah dari McD, dia refill Sprite, masih sama, boleh habis kurang dari 1minit.


BF I sebenarnya KingKong?

*Yup, I panggil dia KingKong kadang-kadang. KingKong KingKong pun, dia jugak yang aku rindu. Cis!



p/s: KingKong makan fries cicah sos tomato.*sumpah comel. ingatkan budak 5tahun je pilih sos tomato. 

16 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha..kingkong awak panggil? so kiut meh u ols! hehe

FarhanaDr said...

Kalau ko 30kg, lebih 40kg maknanya 70kg. Kalau dia tinggi, normal laa tu. Hahahaha.. Aku dok kira tinggi orang lak. :p

FarhanaDr said...

Eh silap.. Berat.. Haha.. Nak tambah lagi satu point penting.. Betul tu, kingkong ke, cicakman ke, kalau sayang, memang sayang.. Ecece.. :p

Ery Farieha said...

hahaha mmg sumpah comel kingkong sara makan cicah sos tomato. hihihihih

Kumbang Jingga said...

alo lo lo lo..comel betul korang ni..nasib baik aku tak termuntah jap tadi hehehe....gurau je..anyway best blog ni

Alexandriana Alia said...

#syafawani
sebabkan dia makan cepat sangat, panggil je Kingkong kat dia HAHA!

#drfarhana
banyak la ko berat aku 30kg. berat aku 50 kg la huhuhuhuhu. kira balik bape berat kingkong.:p

#ery fariha
haha, itulah. mula-mula tau mmg aku gelakkan dia

#kumbangjingga
kami tak comel, I je comel hahaha!

beautiful_rose said...

manis sara sangat manis...

owh,tiba2 teringat kat abg panda lama tak jumpa.......





*pengsan =p

Amni said...

Aku macam farhana jugak.. dok kira2.. hahaha.... berat tunang aku, dua kali ganda berat aku.. tapi masalahnya dia tak cukup ketinggian.. ghahhahaha....

gadisBunga said...

sos tomato la sedapppp! :)

♥CIK SHA♥ said...

cicah fries dgn sos tomato? ok lagi tu..tapi comel lak macam bebudak..kui3..

my friend..lelaki la..die suka cicah fries dgn sundae..ntah hape pesyen pun tak tahu die tu..-_-"

btw, laju betul BF sara makan ek..huhu..

white rose said...

bagus kingkong awak tu...
sure dia leh jaga awak dgn baik...

time ade org nak kacau awak, org lain takut...

syukur ade kingkong...
kalau ada buaya??? mau???

buDAK keCIK said...

sgt sweet kak sara~!!

sy pn suka cicah fries ngn sos tomato. sedap!

awEEN said...

hehe..sweet la entry nih =)

cik azeya said...

sweet sweet. nnt dah kahwin kene masak byk2 tok dia. barulah fun. hehe :)

Puteri Iqa Izyan said...

bila dah cinta, kingkong pun layan. hehehe

takpe2.leh peluk2 mcm tedy bear. hehehe

Mainur Hasnah said...

betul tersangat comel..hihi.. congrat ada bf.. moga bahgia hendaknya :)