Sunday, March 13, 2011

cerita dating semalam.


* breakfast di Old Town White Coffee.

* aku makan nasik lemak special. RM7.90sen. sambal dia sedap.

* dari jam 10.30 pagi hingga 12.00 tengah hari. sejam setengah rasa macam setengah jam je.

* makan sambil bersembang dan online. sebab tu akan pilih kedai ada Wifi.

* tanya dia pasal bidang kerja dia. (non-destructive testing/magnetic particle inspection).

* tak paham pun tapi buat-buat macam paham. padahal tengok gambar je. :p

* semalam dia senyum je bila aku tunjuk aku pakai kasut yang dia beli. -kehkeh.

* selepas setengah jam duduk, baru aku cakap sebenarnya aku kena masuk kerja tengah hari. (tak boleh bagitau selagi tak jumpa face to face demi menjana mood dating yang baik dan sejahtera. :p

* jam dah pukul 12, berat hati gila nak pergi kerja. tapi dia cakap. tak elok mintak excuse pada orang atasan padahal kita baru start kerja. sebab kalau dia pun. dia tak suka staff dia bagi excuse. lagipun, majikan aku begitu baik hati. sob.sob terharu.

* jumaat sabtu ahad depan kerja dari pagi sampai malam. harap boleh dating sebelum tarikh itu. =(




16 comments:

beautiful_rose said...

tak apalah...lain hari ada lagi kan?
aku pun jarang da kua dating sejak bz keje nieh....

Cutiesifa said...

xpe..bila keje dah busy..sy pun dating seminggu sekali je..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nasik lemak ayam old town sedap kan =) hehe..teringin tros!

cikgufaezah said...

dating dengan siapa tuh..hehe..

Henry Zackery said...

x cukup masa la nie ek ??
cian die.. next time dating time cuti la :)

Gambar Artis Tanpa Make Up

jomsantaisekejap said...

satu dating yang dirancang dan terancang dengan sempurna..:-)
anyway, semuga dating2 anda pada masa akan datang akan lebih ceria dan memberi makna dalam hidup anda...
keep in touch dan salam santai

Amni said...

eh? rose dating? asal plak aku tak tau dia dating? hahaha.....

merahitujambu said...

bestnyaa datim2...

aLya maNip said...

nk gie ngedate jugak..hehehe

arayualan dan ibnas said...

best kn dating~~ hee...non destructive test..mcm bisa ku dengar...tuk test concrete ka??

Nurul a.k.a Riko said...

Ahkak dah lamer x makan nasik lemak Old Town...paling besh sambal ikan bilis...pedas & sedap kan.

whitecappuccino said...

seronoknya dia dating!

GadisGula-gula said...

hope korang kekal bahagia selamanya k.. btoi ckp si dia.. mentang2 majikan baik.. nak nakal2 lak.. haha~

nazirulhazwan~ said...

sekojap jer date??:P

encik azuwan said...

aku tiap2 hari dating..wakaka..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebab dah kahwin.hehe.

shahjiehan said...

wah..keje NDT tu.. die ade lesen ke??

mantap2!!

jom baca dan komen Teknologi Jepun vs thunami