Sunday, March 27, 2011

bukan kerana deria ke tujuh dan lapan.


"...I frust sangat-sangat. I marah You sebab I frust, kenapa You tipu I....?"



pergi makan tapi tak makan. disoal siasat macam polis sampai tak tahu nak jawab apa then terpaksa menjawab dengan air mata. bila mana aku rasa serabut/tak sedap hati sebab aku menipu. aku tahu yang dia sebenarnya tahu yang aku sedang menipu. dia tak marah dengan bahasa kasar. tapi cara lembut yang memerangkap aku bahawa aku benar-benar harus mengaku bersalah. aku tahu airmata bukan jawapan. tapi aku harap dia tak anggap aku sengaja cipta alasan. memang silap aku. bukan kerana dia punya deria extra.



"Im sorry sebab I busy, tapi I harap.. you jaga diri baik-baik....I masih frust dengan You. take care..."


4 comments:

Amni said...

aku tahu perasaan ko.. serius memang pernah dalam situasi ko... aku nangis je..

apapun, mengaku tu salah ko lebih mudah sebenarnya... keadaan akan jadi lebih baik...

beautiful_rose said...

nak menipu org tersayang memang payah.akan wujud rasa serba salah dalam diri.

Kasih nur azie said...

jujur dalam perhubungan itu kadang-kadang bukan keputusan yang benar. :)

Adziim said...

Hebat, dia boleh perasaan penipuan itu.