Saturday, March 5, 2011

WE miss WE


"Do you miss me?" I asked.

"No. Im not"

"How come huh...."

"Its not I miss You... or You miss Me..change the term, try use 'We' instead of using I n You.. get it?"

"No.. I dun understand.."

"Let me send you one photo...."

"What photo?"






"so..?"

" We miss We...." he said.




dah 8 hari tak jumpa. he got an accident today and his car damaged. (thank God he is fine got no injury). actually he was on his way to pick me up. patutnya kami jumpa pukul 11 pagi. tapi dah tak jadi seperti sepatutnya. dia kena setel pasal accident, pergi balai polis n so on. pukul 2 petang he sent sms. dah setel semua. dia lepak kat Old Town White Coffee and we chat on YM. sebab dah tak seperti yang dirancang. kami plan jumpa esok je. 

yes. perbualan diatas adalah dalam YM. biasalah yang bertanya "U rindu I tak?". semestinya perempuan kan. 
sengaja aku share benda ni dalam blog, sebab aku rasa aku tak pernah jumpa 'We miss We' sebelum ni. anggap ini one more lesson in relationship. OK?


p/s: Kami Rindu Kami. sweet tak?.. sweet tak?.. :p


3 comments:

FarhanaDr said...

Perut rasa geli.. Bibir senyum jer.. :)

Wanie-san said...

hehe
we miss we..masing saling merindui~
^_^

Seimura said...

so sweet. weeee~